Facebook Pixel Με "χάζαπλαστ" δεν επουλώνεις πληγές
| 2012-10-01 13:38:00

Με "χάζαπλαστ" δεν επουλώνεις πληγές

Με "χάζαπλαστ" δεν επουλώνεις πληγές

Η ψυχραιμία και το καθαρό μυαλό είναι τα μοναδικά όπλα για να αντιμετωπίσει κανείς δύσκολες καταστάσεις χωρίς να παρασυρθεί και να πάρει αποφάσεις που μπορεί και να τις μετανοιώσει στη συνέχεια.

Γράφει ο Άκης Τσόπελας.

Ο άπειρος διοικητικά Γιάννης Αλαφούζος ακολουθεί όπως φαίνεται την τακτική του "καπετάνιου" Γιώργου Βαρδινογιάννη που σπάνια είχε παρασυρθεί και είχε πάρει εν θερμώ αποφάσεις.

Δεν είναι κακή η επιλογή του αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν έχει πλέον κανένα περιθώριο αναμονής.

Οφείλει ότι είναι να κάνει να το κάνει αν είναι δυνατόν, πριν και από τον αγώνα με την Τότεναμ. Δεν έχει κανένα περιθώριο να περιμένει.

Ο Παναθηναϊκός έχει βυθιστεί σε βαθειά κρίση και πλησιάζει ολοένα και περισσότερο στον πάτο του βαρελιού αν δεν έχει φθάσει ήδη.

Ο κ.Αλαφούζος οφείλει εδώ και τώρα να πάρει πάνω του την ευθύνη και να διακόψει άμεσα την συνεργασία με τον Φερέιρα.

Ο Πορτογάλος δείχνει να τα έχει χαμένα. Έχει χάσει προ πολλού τον έλεγχο και όπως όλα βεβαιώνουν δεν μπορεί να βάλει την ομάδα στον ίσο δρόμο.

Μοιάζει το πράσινο καράβι να έχει προσαράξει σε ύφαλο. Το χτύπημα στην "Φαλκονέρα" ή στις "Πόρτες της Πάρου" έχει δημιουργήσει τεράστιο ρήγμα και δεν είναι δυνατόν να ψάχνει να το επουλώσει με "χάζαπλαστ".

Χρειάζεται ένα δυνατό σοκ και το βέβαιο είναι ότι ο κύριος Φερέιρα δεν μπορεί να το δώσει. Θέλει αλλά δεν μπορεί. Τόσο απλά...

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags