Facebook Pixel "Γιατρό θέλει, όχι προπονητή"
| 2012-10-01 15:57:00

"Γιατρό θέλει, όχι προπονητή"

"Γιατρό θέλει, όχι προπονητή"

Βαριά άρρωστος είναι ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με τον Στράτο Αποστολάκη, ο οποίος τονίζει πως η χρονιά είναι ήδη χαμένη.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Στράτος Αποστολάκης στον Novasport FM: 

-Εξήγηση για το φαινόμενο του Παναθηναϊκού, υπάρχει;

«Βεβαίως και υπάρχει. Η εικόνα είναι πολύ χειρότερη από ότι περιμέναμε».

-Τι φταίει περισσότερο. Μήπως ότι λείπουν παίκτες προσωπικότητες;

«Αυτό είναι το πρωτεύων, αλλά δεν είναι τακτικά καλός, η ομάδα είναι απροπόνητη, υπάρχουν και πολλά ποιοτικά κενά, δηλαδή, ένας συνδυασμός θανατηφόρος. Τα ποιοτικά κενά, καλύπτονται συνήθως με τρεξίματα και καλή φυσική κατάσταση, αλλά ούτε αυτό υπάρχει. Οι επιλογές ποδοσφαιριστών ήταν κι αυτές τραγικές, οπότε, καταλαβαίνετε…

Το καράβι δεν πάει στο βράχο, ήδη έχει χτυπήσει! Κι αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα για τον επόμενο προπονητή. Η ομάδα δείχνει πως δεν έχει δουλευτεί καθόλου. Δεν βλέπω τον τρόπο πως μπορεί να γίνει καλύτερος ποδοσφαιριστής ο Πίντο. Δεν ξέρω, μπορούμε να κάνουμε καλύτερο ποδοσφαιριστή τον Βιτόλο. Άντε να πάρεις 10% παραπάνω, αυτό δεν λέει κάτι. Έχουν αφεθεί όλοι στο αν θα φύγει ο Φερέιρα, αλλά η χρονιά, είναι ήδη χαμένη.

Αν δεν γυρίσει ο Λέτο, δεν βλέπω τίποτα να γίνεται κάτι. Ο Παναθηναϊκός αυτή τη στιγμή έχεις δύο καλούς ποδοσφαιριστές, τον Σισοκό και τον Κουίνσι, αλλά κι αυτοί είναι απείθαρχοι. Πήρε τον Φορναρόλι με 400 χιλιάρικα συμβόλαιο και μας προέκυψε νέος Τοτσέ! Δεν το έχει ούτε το γκολ. Ήρθε με επιπλέον κιλά και το ήξερε ο προπονητής και παρουσιάζει αυτή την εικόνα χωρίς να έχει το γκολ».

-Ποιον θα μπορούσε να πάρει ο Παναθηναϊκός που ενδεχομένως να μπορούσε να αλλάξει κάτι;

«Για προπονητή μιλάτε ή για γιατρό; Διότι, γιατρό θέλει η ομάδα… Εγώ απλώς λυπάμαι τον επόμενο προπονητή… Μου είναι συμπαθής ο Φερέιρα αλλά τι να πούμε τώρα…».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags