Facebook Pixel Σε τι Θεό πιστεύουν στην ΑΕΚ;
| 2012-10-02 13:02:00

Σε τι Θεό πιστεύουν στην ΑΕΚ;

Σε τι Θεό πιστεύουν στην ΑΕΚ;

Το θέμα δεν είναι αν ο πνευματικός του Αναστασιάδη είναι... Παναθηναϊκός και του είπε να περιμένει την απόλυση του Φερέιρα ή του Κατσαβάκη στον Άρη... Γράφει ο Δημήτρης Παπανικολάου.

...για να μην αλλάξει και πόλη ή του Ζαρντίμ, αν κουνηθεί καμιά... βεντάλια στο Λονδίνο ή οποιουδήποτε άλλου προπονητή σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας ή του εξωτερικού.

Το ερώτημα είναι σε... τι Θεό πιστεύουν οι παράγοντες της ΑΕΚ! Διότι όλα όσα έγιναν από το καλοκαίρι και μετά καταδεικνύουν την απόλυτη... απιστία τους στην Ένωση.

Από την εκδίωξη των Γεωργέα και Καφέ, που θα έμεναν και τσάμπα στην ομάδα, μέχρι την αποκαθήλωση μιας ακόμας μεγάλης μορφής της ΑΕΚ, όπως ο Θωμάς Μαύρος.

Και για να μην προλάβει (!) την ΑΕΚ ο Παναθηναϊκός στο θέμα του Αναστασιάδη ο έμπειρος ποδοσφαιροπαράγοντας Ανδρέας Δημητρέλος ψάχνει σήμερα να μπαλώσει την τρύπα που ο ίδιος άνοιξε στον πάγκο της ομάδας.

Ο Βλάχος έκανε πολλά λάθη. Δεν ήταν όμως, ο μόνος. Τα λάθη είναι διαρκή και επαναλαμβανόμενα και γίνονται απ΄ όλους. Φανερούς και αφανείς εργάτες στην ΑΕΚ.

Τι κατάφεραν οι φωστήρες που εμπλέκονται με την ομάδα; Να μη θέλει κανένας προπονητής να βάλει το κεφάλι του στο ντορβά ενόψει του... τελικού με την Κέρκυρα το Σάββατο.

Διότι αν χαθούν βαθμοί και σε αυτό ματς τότε «αντίο ζωή». Δηλαδή αντίο κατηγορία. Στην 7η αγωνιστική η ΑΕΚ παίζει στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ. Μετά υποδέχεται τον Πλατανιά και ακολούθως έχει τα ντέρμπι (ονομάτων) με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Και ο Μουρίνιο να πει το «ναι» στον Δημητρέλο θαύματα δεν γίνονται.

Αν λοιπόν, μέχρι την 10η αγωνιστική η ΑΕΚ δεν έχει συγκεντρώσει τουλάχιστον 7 βαθμούς, τότε δεν θα χρειαστεί τα 2,5 εκ. ευρώ του Δημήτρη Βιντιάδη και του Κιθ Χάρις, αλλά τον... Μεγακλή Βιντιάδη, μήπως και καταφέρει να «σκηνοθετήσει» την παραμονή της στη μεγάλη κατηγορία!

Ο Μαύρος αποφάσισε να μιλήσει την Τετάρτη. Ότι και να πει όμως, οι πληγές που έχουν ανοίξει στην ομάδα δεν επουλώνονται με τσιρότα. Η ΑΕΚ διαθέτει τόσους άπιστους... Θωμάδες που τρόμαξαν ακόμα και το άβατο του Αγίου Όρους!

Γι αυτό και ο πνευματικός του Άγγελου του είπε να μείνει μακριά...

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags