Facebook Pixel Παρακαλάει ο Λουκανίδης
| 2012-10-02 13:50:00

Παρακαλάει ο Λουκανίδης

Παρακαλάει ο Λουκανίδης

Ο παλαίμαχος του Παναθηναϊκού θέλει να αναλάβει σαν τρελός προπονητής στην ΑΕΚ και το δηλώνει ξεκάθαρα.

«Αυτά που έχω πει και γράφτηκαν είναι πραγματικότητα διότι εγώ δεν είμαι άρρωστος με ότι δουλειά έχω κάνει, είμαι φίλαθλος και επαγγελματίας. Επαιζα στον Παναθηναϊκό κι έπειτα πήγα στον Αρη. Ποτέ δεν είχα έλθει σε ρήξη με κάποιον παράγοντα, συμπαίκτες ή ομάδα.

Παρακολουθώ το ελληνικό πρωτάθλημα και πηγαίνω στο γήπεδο και στην ΑΕΚ και επειδή παλαιότερα εάν ο κ. Σεβαστάκης ήταν καθαρός και ωραίος και έλεγε «ναι», τότε θα πήγαινα στην ΑΕΚ. Αλλωστε η πρώτη ομάδα που έπαιξα ήταν η ΑΕΚ Κομοτηνής.

Όμως, χάλασε η συμφωνία με τον Σεβαστάκη και το διαλύσαμε»,
είπε αρχικά στο Sentra 103.3 επιβεβαιώνοντας το email με την προσφορά του προς την Ενωση.

Και συνέχισε: «Ερχεται η στιγμή και η ΑΕΚ κινδυνεύει να διαλυθεί. Δεν πιστεύω να υποβιβαστεί. Εγώ πήγαινα και την έβλεπα, πήγα και στο φιλικό στη Λιβαδειά για να δω το ματς να περάσει η ώρα μου. Εχει παιδιά ικανά να κάνουν μια ομάδα όμως θέλει δουλειά. Εγώ είμαι προπονητής, το μόνο που ξέρω είναι γύρω από το ποδόσφαιρο, δεν είμαι ούτε γιατρός ούτε πολυμετοχικός.

Πήγα στην Δόξα, στον Πανσερραϊκό… Επειδή είδα τη νεολαία της ΑΕΚ, πιστεύω πως εάν αυτά τα παιδιά δουλέψουν καλά, τότε μπορούν. Δεν λέω για τον Βλάχο, μπορεί να ήθελε βοήθεια, για να βγάλει καλή ομάδα θέλει καλύτερη προπόνηση, μπορεί να μην είχε βοήθεια. Από την ΑΕΚ δεν με έχουν πάρει τηλέφωνο και μακάρι να γινόταν η κίνηση και να πήγαινα να βοηθήσω χωρίς λεφτά, χωρίς τίποτα. Εάν δεν το `κανα, ο κόσμος θα με έβριζε».


Για το εάν η επιλογή Αναστασιάδη θα ήταν σωστή για την ΑΕΚ, είπε: «Δεν αμφιβάλω, θέλω και λέω πράγματα που γνωρίζω για τον εαυτό μου, ότι εγώ μπορώ να δουλέψω και σαν προπονητής και σαν τεχνικός σύμβουλος ή στην ψυχολογία, είναι μεγάλη υπόθεση ο Λουκανίδης σε μία ομάδα».

Για τον Παναθηναϊκό, τόνισε: «Λέτε ότι είναι πολλά τα λεφτά για την αποζημίωση του Φερέιρα, τον Καραγκούνη που τον έδιωξε ο Φερέιρα ποιος τον πλήρωσε; Εγώ μιλούσα με τα παιδιά, είχα πάντα καλές σχέσεις και με τον Γιώργο και με τον Κατσουράνη και τους λέω `αδικείτε τον εαυτό σας'. Ο ΠΑΟ αυτή τη στιγμή είναι απροπόνητος, η ομάδα δεν τραβάει… Είναι δυνατόν να χουν βάλει 1-2 γκολ; Αν είναι δυνατόν… Δεν είναι δεμένη η ομάδα, είναι απροπόνητη. Να πάμε στο προηγούμενο πρωτάθλημα, ο ΠΑΟ πήγαινε πολύ καλά, το πρωτάθλημα ποιος το πήρε; Είναι δυνατόν να είχαμε αυτή την ομάδα και να χάναμε το πρωτάθλημα και μάλιστα με διαφορά;».

Για το εάν πρέπει να φύγει ο Φερέιρα: «Οπωσδήποτε πρέπει να φύγει ο Φερέιρα γιατί δεν έχει προσφέρει τίποτα στα παιδιά, είναι απροπόνητα, θυμηθείτε πως έτρεχε ο Βύντρα πριν από δύο χρόνια… Δεν κάνει τίποτα… Γι αυτό παθαίνουν και τις θλάσεις. Δεύτερον, στον ΠΑΟ παίζει ο ένας για τον άλλον; Εχει φιλοσοφία οικογένειας; Όχι, ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του και όλοι περπατάνε. Αυτά είναι ζητήματα του προπονητή. Ο άνθρωπος δεν έχει τέτοια τακτική να παίζουν όλοι για όλους. Εγώ έχω παίζει όλες τις θέσεις, από τερματοφύλακας μέχρι έξω αριστερά. Ξεκίνησα από τερματοφύλακας και ήμουν και πολύ καλός. Ε κάποιοι θα υπάρχουν που να θυμίζουν Λουκανίδη, αλλά δεν τους θυμάμαι. Δύο χρονιές στον ΠΑΟ αμυντικό χαφ, ήμουν πρώτος σκόρερ με 19 γκολ. Τώρα ποιο αμυντικό χαφ έχει βάλει 19 γκολ;».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags