Facebook Pixel Θέλει Πρέμιερ Λιγκ με ...τις γκέλες της Σούπερ Λιγκ;
| 2012-10-02 14:02:00

Θέλει Πρέμιερ Λιγκ με ...τις γκέλες της Σούπερ Λιγκ;

Θέλει Πρέμιερ Λιγκ με ...τις γκέλες της Σούπερ Λιγκ;

Μεγάλη συνέντευξη στη "Daily Mail" παραχώρησε ο Κάρολ, με αφορμή την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Άρσεναλ και σχολίασε, μεταξύ άλλων, πως θα τον ενδιέφερε να επιστρέψει στην Αγγλία! Πάντως, με την απόδοση που έχει μέχρι στιγμής, ψιλοχλωμό...

"Όταν ο ΟΦΗ μού έδωσε την ευκαιρία, ήμουν αποφασισμένος να κάνω τα πάντα και σίγουρα δεν θα μπορούσαν να εξελιχθούν καλύτερα τα πράγματα. Έσωσα ένα πέναλτι στην πρώτη μου επαφή με την μπάλα ως παίκτης του Ολυμπιακού, όταν μπήκα αλλαγή στο παιχνίδι του Europa League με τη Ρούμπεν Καζάν.

Έκτοτε, δεν κοίταξα ποτέ πίσω... Ένιωθα καλά. Αισθάνομαι σαν να έχω μια δεύτερη ευκαιρία στη ζωή και κάθε μέρα που ξυπνάω σκέφτομαι πως πρέπει να ευχαριστιέμαι κάθε μέρα, ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει", σχολίασε αρχικά.

Για το μέλλον του: "Θα ήθελα να ανανεώσω με τον Ολυμπιακό, αλλά αν συνεχίσω να παίζω καλά ίσως να έχω ακόμα μία ευκαιρία στην Premier League. Ποτέ δεν έκλεισα την πόρτα".

Στη συνέχεια είπε: "Λίγο πριν φύγω από τη Γιουνάιτεντ, ο Σερ Άλεξ μού είπε: «Δεν θέλω να φύγεις και σου έχω έτοιμο τετραετές συμβόλαιο». Το εκτίμησα, όμως ήμουν νέος και ήθελα να πάω κάπου που θα έπαιζα κάθε εβδομάδα. Δεν θα πω ποτέ πως μετάνιωσα για αυτή την επιλογή. Υπάρχει ένας λόγος που γίνεται κάθε τι. Και χαίρομαι για τον δρόμο που τράβηξε η ζωή μου".

Για το παιχνίδι αύριο κόντρα στην Άρσεναλ: "Η τελευταία μου εμφάνιση με τη Γιουνάιτεντ ήταν στο Κύπελλο Αγγλίας του 2005 απέναντι στην Άρσεναλ, που μας είχε κερδίσει στα πέναλτι. Είναι λυπηρό που αυτή η ομάδα δεν έχει πάρει κανέναν τίτλο από τότε, γιατί οι... κούπες φτιάχνουν τους συλλόγους".

Για τη φάση με το γκολ του Πέδρο Μέντες στο ματς με την Τότεναμ: "Δεν είπαμε τίποτα στα αποδυτήρια τότε. Νομίζω ότι κανείς δεν είχε καταλάβει πόσο είχε περάσει η μπάλα τη γραμμή. Όταν όμως είδα τη φάση στην τηλεόραση την επόμενη μέρα, κόλλησα στην οθόνη και έλεγα «Τι έκανες;». Μετά προσπάθησα να εξηγήσω στον Σερ Άλεξ πως πήρα το βλέμμα μου από την μπάλα για ένα δέκατο του δευτερολέπτου. Εκείνος απλά με άκουγε και μου είπε: «Δεν πειράζει παιδί μου, όλοι κάνουμε λάθη. Δεν θα το ξεπεράσω ποτέ...".

Για τον Ολυμπιακό: "Είμαστε στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος με πέντε νίκες και παίζουμε καλά. Το ματς της Τετάρτης σημαίνει πολλά για μας, ειδικά για μένα. Περίμενα πολύ καιρό για να ξαναπαίξω σε ένα από τα μεγαλύτερα γήπεδα της Αγγλίας και πάλι. Θέλω να κάνω το καλύτερο δυνατό".

Για τη ζωή στην Ελλάδα: "Το πιο σημαντικό είναι πως η οικογένειά μου προσαρμόστηκε γρήγορα. Θυμάμαι όταν επισκέφτηκα ένα σχολείο που έμοιαζε ιδανικό για την κόρη μου, έμεινα έκπληκτος όταν έμαθα πως η διευθύντρια ήταν από τη Βόρειο Ιρλανδία. Της εξήγησα ποιος είμαι και με ρώτησε: «Έχεις παίξει με τον Τζορτζ Μπεστ;» Γέλασα και της απάντησα: «Μοιάζω τόσο μεγάλος;» Ο Θεός να την έχει καλά, είναι εξαιρετική γυναίκα".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags