Facebook Pixel Συνείδηση της δυσκολίας...
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-03 08:54:00

Συνείδηση της δυσκολίας...

Συνείδηση της δυσκολίας...

Το αεροπλάνο μιας αθλητικής αποστολής πολλές φορές θυμίζει κάτι από παιδική χαρά. Γέλια, πλάκα, χαβαλες και πάνω απ' όλα αισιοδοξία για το αποτέλεσμα.

Γράφει ο Παύλος Παπαδημητρίου.

Αυτά βέβαια στο "πήγαινε" γιατί στο "έλα" κανείς δεν ξέρει!! Ο Ολυμπιακός πριν από λίγο έφτασε στο Λονδίνο για τον αυριανό αγώνα με την Άρσεναλ. Σας βεβαιώνω λοιπόν ότι η πτήση δε θύμιζε καθόλου παιδική χαρά αν εξαιρέσει κανείς κάποιους επώνυμους οπαδούς που ήταν χαλαροί κι άνετοι κι εμάς τους απεσταλμένους του Τύπου που...κυνηγουσαμε πάνω κάτω στους διαδρόμους οποιονδήποτε θεωρούσαμε ότι θα μπορούσε να δώσει έστω...ψήγμα είδησης.(δυστυχώς ο πρόεδρος Μαρινάκης δεν ήρθε προς τη...γαλαρία...)

Παίκτες και προπονητής μπορω να σας βεβαιώσω ότι έχουν απόλυτη συνείδηση του...που ήρθαν και του τι τους περιμένει αύριο το βραδυ στο EMIRATES. Με δεδομένο αυτό που φαντάζονται και...προβλέπουν οι περισσότεροι, δηλαδή μια βαριά ήττα του Ολυμπιακού απ' τους κανονιέρηδες, αυτό το "μάζεμα" της ομάδας είναι η καλύτερη ψυχολογική προετοιμασία. Το επίπεδο του Τσάμπιονς Λιγκ είναι εντελώς διαφορετικό κι αυτό φαίνεται με γυμνό μάτι. Ωστόσο είναι πάντα καλό να "μετράς" τις συνθήκες ενός αγώνα με μεγαλύτερο σκεπτικισμό. Γιατί αυτο σε οδηγεί τελικά μέσα στον αγωνιστικό χώρο στο να δίνεις το 101% και γενικά να είσαι σοβαρός γνωρίζοντας ότι "εδω τα λάθη δε συγχωρούνται".

Τα δεδομένα προ του ματς ασφαλώς δίνουν φαβορί την Άρσεναλ. Πιο καλή και πιο έτοιμη ομάδα και σίγουρα ποιοτικότερο υλικό.Ο Ολυμπιακός (για να μη λέμε ψέματα και μεταξύ μας) ψάχνει ακόμη τα πατήματα του και την καλή του αγωνιστικη χημεία. Ήρθε στο συννεφιασμένο Λονδίνο χωρίς Τζεμπούρ και Τοροσίδη. Είναι σίγουρα...ακλόνητο αουτσάιντερ, underdog που λένε εδω στην Αγγλία. Έχει όμως πολλά να δείξει και ν' αποδείξει. Θα ...προλάβει να το κάνει το βραδυ της Τετάρτης;; Οι 2300 οπαδοί του που θα βρεθούν στις εξέδρες και οι υπόλοιποι σε όλον τον κόσμο εύχονται κι ελπίζουν. Στο χέρι του Ζαρντίμ και των παικτών του είναι να τους κάνουν να πιστέψουν κι ολας...

Πηγή: pamesports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags