Facebook Pixel "Να τι έγινε με Ντρέντε και ΠΑΟΚ"
| 2012-10-03 12:14:00

"Να τι έγινε με Ντρέντε και ΠΑΟΚ"

"Να τι έγινε με Ντρέντε και ΠΑΟΚ"

Ο ατζέντης, Τάσος Σαλονίδης δίνει λεπτομέρειες για τις επαφές του Ολλανδού άσου με τον ΠΑΟΚ. Τι λέει για το θέμα Σαλπιγγίδη.
 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τάσου Σαλονίδη στην εφημερίδα "Metrosport":

Για το αν πρότεινε ο ίδιος τον Ντρέντε στον ΠΑΟΚ: "Ναι, είναι γεγονός. Όπως συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις, είχα εξουσιοδότηση από τον ποδοσφαιριστή, μόνο για ελληνικές ομάδες βέβαια. Μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου ίσχυε αυτή η εξουσιοδότηση. Έτσι λοιπόν, τον πρότεινα σε ομάδες που έκρινα ότι μπορεί να δείξουν ενδιαφέρον. Πιο συγκεκριμένα τον πρότεινα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Δεν περίμενα πάντως ότι θα γίνει τόσο μεγάλο θέμα, διότι στην πραγματικότητα δεν ήταν και τόσο μεγάλο θέμα. Απλώς το "τράβηξαν" λίγο παραπάνω τα ολλανδικά σάιτ".

Για το ποια ήταν η απάντηση του ΠΑΟΚ: "Δεν ήταν ούτε αρνητική, ούτε φυσικά και θετική. Δεν πήραμε ποτέ απάντηση από τον ΠΑΟΚ, οπότε προφανώς... ήταν αρνητική. Απλώς ακόμη και αν ο παίκτης δεν ενδιέφερε την ομάδα, ίσως έπρεπε να απαντήσουν έστω και τυπικά. Αυτά όμως είναι πάντα στο παιχνίδι".

Για το αν μπορεί να υπήρχε κι άλλος μάνατζερ στην υπόθεση Ντρέντε: "Δεν το ξέρω αυτό. Για την Ελλάδα εγώ ήμουν εξουσιοδοτημένος. Κάποιοι άλλοι ξένοι μάνατζερ που εμφανίστηκαν να μιλούν για λογαριασμό του, είχαν εξουσιοδότηση για άλλες χώρες. Προσωπικά εκτιμώ ότι δύσκολα θα βρεθεί άκρη με τον παίκτη αυτόν, διότι δίνει παντού εξουσιοδοτήσεις για να διαπραγματεύεται καλύτερα και να ανεβάζει το κασέ του".

Για το ποιο είναι το κασέ του Ντρέντε: "Όταν συζητήσαμε για πρώτη φορά με τον παίκτη και τον πατέρα του, μου έλεγαν για ένα και 1,5 εκ. ευρώ. Τους εξήγησα ότι με τα χρήματα αυτά στην Ελλάδα είναι απίθανο να βρει ομάδα. Προσωπικά εκτιμώ και τους είδα σύμφωνους, ότι με 800.000 ευρώ συν κάποια μπόνους, θα ερχόταν ο παίκτης. Πάλι είναι αρκετά, αλλά μιλάμε και για τον Ντρέντε".

Για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον Ντρέντε: "Έδειξε ένα ενδιαφέρον παραπάνω, αλλά ως εκεί. Τίποτα το ιδιαίτερο. Παλαιότερα είχε μιλήσει και με τον Ολυμπιακό, όμως δεν προχώρησε το θέμα".

Για τον Σαλπιγγίδη με τον οποίο συνεργάζεται κυρίως για ενδιαφέρον ομάδων του εξωτερικού: "Δεν έχει αλλάξει κάτι σε ό,τι αφορά το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ. Νομίζω πως το θέμα έχει λήξει πλέον. Για τον Σαλπιγγίδη βέβαια υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά. Όλοι ξέρουν ότι ο Σάλπι είναι ΠΑΟΚ και νιώθει καλά φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Φυσικά όπως κάθε επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δεν μπορεί να απορρίπτει όλες τις προτάσεις. Όταν έρθει μία καλή πρόταση τη συζητάει".

Για το αν υπήρχαν επίσημες προτάσεις για τον Σαλπιγγίδη: "Ασφαλώς και υπήρχαν. Μία από αυτές που ήταν πολύ καλή και έγινε και γνωστή, ήταν αυτή της Γκαζιάντεσπορ. Απλώς και ο παίκτης δεν είχε στο μυαλό του την μεταγραφή και ο ΠΑΟΚ φάνηκε πως ήθελε να τον κρατήσει".

Για το αν η παρουσία Σαββίδη στον ΠΑΟΚ αλλάζει τα δεδομένα: "Σίγουρα είναι πολύ διαφορετικά. Βλέπω ότι ήδη άρχισε να κάνει πληρωμές στην ώρα του, θέλει να πληρώσει τα χρέη και είναι γενικά ένας πολύ σοβαρός άνθρωπος που θέλει να βάλει τάξη. Προσωπικά δεν τον έχω γνωρίσει, βέβαια, αλλά αυτή είναι η εικόνα που έχω. Η ομάδα προς τα έξω λειτουργεί πιο επαγγελματικά και με βάση τα όσα λέει καταλαβαίνεις και τον στόχο του. Έχει προγραμματισμό και πιστεύω ότι μπήκε ένας ρυθμός. Βεβαίως έχει δίπλα του και ανθρώπους που γνωρίζουν πολύ καλά το ποδόσφαιρο, όπως ο Ζήσης Βρύζας και ο Γιώργος Γεωργιάδης που αγαπούν τον ΠΑΟΚ και φυσικά ξέρουν την πραγματικότητα του ποδοσφαίρου".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags