Facebook Pixel "Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα"
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-03 22:30:00

"Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα"

"Ευρώπη και μετά τα Χριστούγεννα"

H Σέλτικ πέρασε με διπλό από τη Μόσχα με τον Σαμαρά να δίνει τη νίκη και τον Έλληνα διεθνή επιθετικό των Σκοτσέζων να κοιτάζει πλέον την πρόκριση στους "16", αλλά και το Europa League δεν τον... χαλάει.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Γιώργος Σαμαράς στην επίσημη ιστοσελίδα της Σέλτικ...

Για την πορεία της Σέλτικ μέχρι τώρα στο Τσάμπιονς Λιγκ: 


«Έχουμε ήδη πετύχει τον στόχο μας, ο οποίος δεν ήταν άλλος από το να φτάσουμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Τόσο η Μπενφίκα όσο και η Μπαρτσελόνα δίνουν το “παρών” σε αυτή κάθε χρόνο, ενώ και η Σπαρτάκ Μόσχας βρίσκεται σε αυτή τις περισσότερες φορές. Έτσι, το έργο μας μόνο εύκολο δεν είναι. Ωστόσο, έχουμε την ευκαιρία να είμαστε ανταγωνιστικοί και θέλουμε να νικήσουμε σε όσα περισσότερα ματς γίνεται». 

Για το επόμενο παιχνίδι της Σέλτικ στο Τσάμπιονς Λιγκ, κόντρα στην Μπαρτσελόνα: 

«Σε όλα τα ματς οι πιθανότητες για εμάς είναι 50-50. Έτσι, αν τις διεκδικήσουμε μέχρι τέλους τότε δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Σίγουρα στο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα θα είναι πολύ δύσκολο να νικήσουμε ή ακόμη να πάρουμε και την ισοπαλία. Ωστόσο, θα “παλέψουμε” για τη δεύτερη θέση. Σε περίπτωση που δεν τα καταφέρουμε μην ξεχνάμε πως η τρίτη θέση οδηγεί στο Europa League. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βρισκόμαστε σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση και μετά τα Χριστούγεννα». 

Για την αναμέτρηση με την Χαρτς στο σκωτσέζικο πρωτάθλημα: 

«Η Χαρτς είναι μία πολύ δύσκολη ομάδα. Πάντα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί όταν παίζουμε απέναντί τους, ακόμη και όταν το ξεκίνημά τους στην αρχή της σεζόν δεν ήταν και το καλύτερο. Εμείς από την μεριά μας το προηγούμενο χρονικό διάστημα είχαμε στο μυαλό μας τα ευρωπαϊκά παιχνίδια και πώς θα καταφέρουμε να προκριθούμε στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να μην τα πάμε τόσο καλά όσο θα θέλαμε στις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags