Facebook Pixel Καλύτερος αμυντικά ο Σταφυλίδης από Λίνο;
| 2012-10-04 09:30:00

Καλύτερος αμυντικά ο Σταφυλίδης από Λίνο;

Καλύτερος αμυντικά ο Σταφυλίδης από Λίνο;

Γιατί ο Δώνης δοκίμασε τον Έλληνα μπακ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Το ματς με τον ΟΦΗ έχει μπει για τα καλά στο μυαλό του Γιώργου Δώνη από την Δευτέρα. Η καλή απόδοση της ομάδας του καθησυχάζει τον Έλληνα τεχνικό σε ό,τι έχει να κάνει με την επιλογή του σχήματος που θα παρατάξει, αφού δεν έχει να αλλάξει πολλά (Σαλπιγγίδης και Ιντζίδης προορίζονται για να καλύψουν τα κενά των τιμωρημένων Λόρενς και Κατσικά), ωστόσο υπάρχει ένας προβληματισμός.

Αυτός καταγράφηκε στη σημερινή προπόνηση και έχει να κάνει με το αριστερό άκρο της άμυνας. Συγκεκριμένα, δοκίμασε κάποια στιγμή αντί του Λίνο τον Σταφυλίδη, καθώς θεωρεί ότι το μεγάλο όπλο του ΟΦΗ είναι οι αντεπιθέσεις που εκδηλώνονται με Σίσιτς και Κουτσιανικούλη. Ο Σταφυλίδης έχει δείξει ότι λειτουργεί καλύτερα ανασταλτικά από τον Βραζιλιάνο και έχει βάλει σε σκέψεις τον προπονητή του για το αν πρέπει αυτός να μπει στο αρχικό σχήμα.

Φαβορί, βέβαια, παραμένει ο Λίνο που προσφέρει πολλά και μεσοεπιθετικά, ωστόσο το δίλημμα στο μυαλό του Δώνη υπάρχει και σίγουρα είναι καταγεγραμμένο στα πλάνα του ακόμη κι αν δεν προτιμήσει το νεαρό Έλληνα αντί του Βραζιλιάνου.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags