Facebook Pixel Τόσο πολύ αγαπάει την ΑΕΚ ο Βλάχος;
| 2012-10-04 09:42:00

Τόσο πολύ αγαπάει την ΑΕΚ ο Βλάχος;

Τόσο πολύ αγαπάει την ΑΕΚ ο Βλάχος;

O Νίκος Κωτσοβός αποκάλυψε ότι εγκατέλειψε ξαφνικά την ΑΕΚ, μετά τις πιέσεις που δέχθηκε από τον Βαγγέλη Βλάχο! Και έτσι η ομάδα έμεινε χωρίς προπονητή τρεις ημέρες πριν τον "τελικό" με την Κέρκυρα... 

Αναλυτικά οι δηλώσεις Κωτσοβού στο aek365.com:

"Αρχικά να ζητήσω συγνώμη αν προκαλώ αναστάτωση στην ΑΕΚ. Είναι το τελευταίο που θα ήθελα. Ήθελα πολύ να βοηθήσω την ΑΕΚ και αυτό είχαμε συμφωνήσει με τον κ.Δημητρέλο. Να πάμε εγώ ο Μανώλης Παπαδόπουλος την ομάδα στο ματς του Σαββάτου και μέχρι εκεί. Εγώ είπα θα φύγω μαζί με τον Βλάχο μετά το ματς του Σαββάτου αφού αποφάσισαν να φύγει. Ήρθαμε μαζί και έπρεπε να φύγουμε μαζί.

Ο κ.Βλάχος πήγε κανόνισε την αποχώρηση του, αλλά δεν έγινε κάτι τέτοιο και με εμένα. Μου ζητήθηκε να κάνω προπόνηση και παράλληλα δεν είχε ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της απόλυσης μου. Δεν μπορούσα να φύγω έτσι, έχουμε και οικογένειες. Είμαστε επαγγελματίες. Κάναμε δύο προπονήσεις γιατί δεν υπήρχε αντικαταστάτης και ζήτησα σήμερα από τον κ.Δημητρέλο να συναντηθούμε. Μου είπε προχωράμε μαζί μέχρι το Σάββατο. Του λέω ευχαριστώ για την τιμή, αλλά θα είναι μέχρι το Σάββατο; Moυ απάντησε ναι και έτσι δεχθήκαμε.

Εν συνεχεία δέχθηκα τρομακτικές πιέσεις από τον κ.Βλάχο και άλλους για να τα παρατήσω και να φύγω. Να αφήσω την ΑΕΚ έτσι; Δεν το περίμενα ποτέ αυτό από τον Βλάχο, τόσα χρόνια είμαστε μαζί συνεργάτες, έπρεπε να ξέρει ποιος είμαι. Μου είπε να μείνω στην αρχή για 1-2 προπονήσεις και μετά απαίτησε να φύγω, με την ΑΕΚ να μην έχει προπονητή. Νόμιζε ότι έκατσα εκεί για να του φάω την θέση, ενώ το ίδιο μου έλεγαν και άλλοι που με πίεζαν να παραιτηθώ! Άνθρωπος είμαι πάνω από όλα.

Ζητώ συγνώμη από την ΑΕΚ και για λόγους ευθιξίας φεύγω. Και επειδή ήμουν συνεργάτης με Λίνεν, Ουζουνίδη και Κόουλμαν, είτε έρθουν αυτοί στην ΑΕΚ είτε κάποιος άλλος εγώ φεύγω οριστικά από την ΑΕΚ. Ο Κωτσοβός είναι 47 ετών και όλοι ξέρουν ποιος είναι. Συγνώμη και πάλι αν προκαλώ αναστάτωση, ήθελα πολύ να βοηθήσω, αλλά δέχθηκα φοβερές πιέσεις και είμαι άνθρωπος πάνω από όλα. Καλή τύχη στην ΑΕΚ και τον κόσμο της, καλή επιτυχία στο ματς του Σαββάτου".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags