Facebook Pixel "Να μην προπονηθώ και να τα πούμε μετά;"
| 2012-10-04 10:00:00

"Να μην προπονηθώ και να τα πούμε μετά;"

"Να μην προπονηθώ και να τα πούμε μετά;"

Ούτε στην άκρη του μυαλού του δεν είχε ο Κώστας Κατσουράνης τα χθεσινά γεγονότα και αυτό φαίνεται από όσα έλεγε στους ανθρώπους της διοίκησης μέχρι να τον ενημερώσουν για τη λύση της συνεργασίας τους...

Το "Goal" δημοσιεύει σήμερα τους χθεσινούς διαλόγους στην Παιανία τόσο με τον Ελευθεράκη, όσο και με τους Αλαφούζο-Παναγόπουλο, που μίλησε ο "Κατσούρ" για να μάθει πως... πρέπει να τα μαζεύει και να φεύγει:

ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ: «Κώστα, θέλω να σε ενημερώσω ότι δεν θα πας για προπόνηση. Φεύγουμε για τα γραφεία γιατί θέλουν να σου μιλήσουν από τη διοίκηση».

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: «Κανένα πρόβλημα, αλλά δεν μπορούμε να το κάνουμε μετά την προπόνηση;».

ΕΛΕΥΘΕΡΑΚΗΣ: «Οχι, θέλουν να σου μιλήσουν τώρα».

Εκείνη την ώρα ερχόταν στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Παιανίας ο Γιάννης Αλαφούζος. Αντικρίζει τον Κατσουράνη, σταματάει μπροστά του και του μιλάει για πολύ λίγο, τονίζοντάς του ότι δεν θα προπονείται με την ομάδα και πως τον περιμένει στα γραφεία για να του εξηγήσει ο κ. Παναγόπουλος.

Ο Κατσουράνης αιφνιδιάζεται και, έχοντας αρχίσει να «φορτώνει» επικοινωνεί κατά τη διάρκεια της διαδρομής με τον ατζέντη του, Γιάννη Εμμανουηλίδη.

«Γιάννη, μου είπαν ότι δεν θα προπονηθώ με την ομάδα και μου ζήτησαν να πάω στα γραφεία της ΠΑΕ. Τι είναι αυτό; Ξέρεις κάτι; Σε έχει ενημερώσει κανείς» ρώτησε ο Ελληνας διεθνής άσος, αλλά ούτε ο ατζέντης του ήταν ενήμερος επί της απόφασης της διοίκησης.

Στα γραφεία της ΠΑΕ τον περίμενε πράγματι ο αντιπρόεδρος των «πράσινων» και «δεξί χέρι» του Αλαφούζου, Χρήστος Παναγόπουλος.

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Κώστα, σε φωνάξαμε εδώ γιατί θέλουμε να λύσουμε τη συνεργασία μας μαζί σου...».

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: «Δεν σας καταλαβαίνω. Μπορείτε να μου εξηγήσετε το λόγο;».

ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ: «Εχουμε πολλά παράπονα από εσένα. Κυρίως από τη συμπεριφορά σου. Επηρεάζεις πολύ άσχημα τους μικρούς και έχουμε καταλάβει ότι δημιουργείς κλίμα εναντίον του προπονητή μας. Επίσης δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη διάθεση και την αγωνιστική σου συμπεριφορά στα παιχνίδια που έχεις παίξει, αλλά και από την αποβολή σου στο ματς με τα Γιάννινα. Την πρώτη κίτρινη κάρτα την καταλαβαίνουμε απόλυτα. Η δεύτερη, όμως, δεν είναι φυσιολογική ως συμπεριφορά, ιδίως για έναν παίκτη με την πείρα σου, που βλέπει πώς μας παίζει ο συγκεκριμένος διαιτητής».

Ταυτόχρονα ο Παναγόπουλος τοποθετεί στο γραφεία του τα έγγραφα με την αναλυτική πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, στην οποία εμπεριέχονται οι προβλεπόμενες απολαβές μέχρι το Γενάρη (ήτοι 200 χιλ. ευρώ) και επίσης αναφέρεται ότι εάν δεν βρει ομάδα στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, τότε ο Παναθηναϊκός θα του πληρώσει άλλες 200 χιλιάδες ευρώ.

ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗΣ: «Κατ' αρχάς δεν τα δέχομαι αυτά που λέτε σε καμία περίπτωση! Εγώ είμαι δηλαδή το πρόβλημα της ομάδας; Ούτε κλίμα δημιουργώ ούτε θέλω να ''φάω'' κανέναν. Εκανα λάθος με την αποβολή, παρασύρθηκα και το αναγνώρισα. Τι είναι αυτά που μου λέτε; Για την πρόταση που μου κάνετε δεν μπορώ να σας απαντήσω, θα μιλήσω με τον μάνατζέρ μου και θα συνεννοηθείτε μαζί του...».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags