Facebook Pixel Πάλι πρίγκιπας για Παναθηναϊκό!
| 2012-10-04 11:30:00

Πάλι πρίγκιπας για Παναθηναϊκό!

Πάλι πρίγκιπας για Παναθηναϊκό!

Ο "Τρελός του χωριού" δεν κάνει πλάκα, τον είδε καθαρά στη μαγική τρελόσφαιρά του. Είναι Άραβας και δεν συνοδεύεται από Τσάκες.

Αντε τώρα να σας πείσω με αυτά που έχετε ακούσει τον τελευταίο χρόνο, βαζελοφιλαράκια μου, ότι δεν πουλάω παραμύθι με πρίγκιπες και δράκους. Κι όμως, το είδα πολύ καθαρά στη μαγική τρελοσφαίρα μου. Το είδα με τα ματάκια μου. Κι αφού τους έριξα άφθονο κολλύριο για να σιγουρευτώ, το είδα ξανά.

Είδα επενδυτή να έρχεται για τον Παναθηναϊκό τον επόμενο κιόλας μήνα. Επενδυτή από το εξωτερικό. Αραβας είναι, πετρελαιάς με πολύ μπικικίνι, το οποίο είναι πρόθυμος να ρίξει για να κάνει δική του την ΠΑΕ. Και δεν είδα πουθενά Τσάκα. Τέτοιο κορμί σαν του Βλάση δεν είναι δυνατόν να κρυφτεί, θα τον έβλεπα.

Δεν τον είδα, όμως, διότι ο Αραβας που θα έρθει δεν θα έχει Τσάκες. Θα έρθει στην Αθήνα αυτοπροσώπως, θα πει «αυτός είμαι, αυτά βάζω» και όλοι μας μετά θα μιλάμε για κανονικό επενδυτή, με σοβαρό και πραγματικό ενδιαφέρον.

Το ξέρω, καλά μου βαζελοφιλαράκια, πως με αντιμετωπίζετε με δικαιολογημένη καχυποψία. Είναι σαν την ιστορία με τον βοσκό που όταν τελικά ήρθε ο λύκος δεν τον πίστευε κανείς. Και ορκίζομαι πως δεν θέλω να παίξω με τον πόνο σας.

Σας λέω αυτό που είδα πεντακάθαρα στη μαγική τρελοσφαίρα μου. Κι αν με προδώσει σ' αυτό το μέγα θέμα η αλάνθαστη μέχρι σήμερα τρελοσφαίρα μου, υπόσχομαι πως δεν θα τη σπάσω μόνο, αλλά θα τη φάω κιόλας! Κομμάτι κομμάτι.

Πηγή: Sportday

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags