Facebook Pixel "Εγώ στον ΠΑΟΚ; Ποτέ!"
| 2012-10-04 13:00:00

"Εγώ στον ΠΑΟΚ; Ποτέ!"

"Εγώ στον ΠΑΟΚ; Ποτέ!"

Ο Γιαννιώτας ξεκαθαρίζει ότι δεν θα πήγαινε ποτέ στον ΠΑΟΚ. Τι λέει για το tweet του Αθανασιάδη και την τεσσάρα. "Το ΠΑΟΚ-Άρης είναι δέκα φορές χειρότερο από το Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός".

Αναλυτικά η συνέντευξή του ποδοσφαιριστή του Άρη στην ιστοσελίδα "seleo.gr":

Είναι γνωστό πως το καλοκαίρι είχες σκεφτεί να φύγεις. Δέχτηκες προτάσεις από το Ελλάδα ή εξωτερικό;

"Είχα και από Ελλάδα και από εξωτερικό, απλά δεν με κάλυπτε καμία όχι στον οικονομικό τομέα αλλά προς το δικό μου συμφέρον παικτικά αλλά και μελλοντικά, έτσι αποφάσισα να μείνω ακόμη ένα χρόνο στον Άρη, άλλωστε έχω άλλα δυο χρόνια συμβόλαιο".

Οι προτάσεις από την Ελλάδα έγιναν από Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, και από ποιούς;

"Είχα προτάσεις και από Αθήνα και από Θεσσαλονίκη".

Βιτόλο, Χαλκιάς, Παπάζογλου.. τρεις από τους παίκτες οι οποίοι τα τελευταία χρόνια έκαναν μεταγραφές στο ΠΑΟΚ..αν σου ερχόταν από εκεί πρόταση θα την σκεφτόσουν;

"Δεν νομίζω πως υπάρχει καμία περίπτωση να φύγω από τον Άρη για να πάω στο ΠΑΟΚ, αν είναι να φύγω από τον Άρη θέλω να φύγω στο εξωτερικό και να καλύψω και το οικονομικό και παικτικά και να κάνω καριέρα".

Ποιο είναι το κλίμα στην ομάδα μετά την βαριά ήττα από τον ΠΑΟΚ; Υπάρχει απογοήτευση;

"Δεν θα το έλεγα απογοήτευση, πιο πολύ πληγωμένος εγωισμός που νομίζω πως όλα τα παιδιά θέλουν να αποδείξουν πως ήταν ένα τυχαίο αποτέλεσμα και να δείξουν στο κόσμο και γενικά σε όλη την Ελλάδα ότι δεν αξίζαμε αυτή την ήττα".

Ποια ήταν η αντίδραση μόλις αντίκρισες τη κόκκινη κάρτα;

"Απογοήτευση, πραγματικά η μόνη λέξη που ταιριάζει απογοήτευση από το 80` και μετά δεν σκεφτόμουν τίποτα άλλο δηλαδή ένιωθα κενός σε όλο το υπόλοιπο ματς".

Τι έχεις να πεις για το καυτό σχόλιο του Αθανασιάδη στο Twitter ;

"Τον Αθανασιάδη τον σέβομαι και τον θαυμάζω σαν ποδοσφαιριστή και σαν άνθρωπο, δεν μπορώ όμως να καταλάβω καθόλου αυτή τη κίνηση που έκανε, γιατί είναι ένα παιδί που όλα τα χρόνια που αγωνίζεται είναι από τους καλύτερους παίκτες του ΠΑΟΚ και γενικά της super league και ποτέ δεν έχει δώσει κανένα τέτοιο δικαίωμα, ούτε να βρίσει ούτε να μαλώσει με κάποιον, δεν μπορώ να εξηγήσω γιατί έγραψε κάτι τέτοιο, εύχομαι να κατάλαβε πως έκανε λάθος και μια συγγνώμη δεν θα έβλαπτε κανένα".

Σύμφωνα με δηλώσεις συμπαικτών σου υπήρχε μέσα στο γήπεδο τρομοκρατία και γενικά φόβος τόσο από την αστυνομία όσο και από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ.Τι έχεις να πεις για το όλο κλίμα;

"Αυτά σε ένα ποδοσφαιρικό αγώνα και γενικά σε ένα ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΡΗ υπάρχουν όλα, θα έλεγα ότι το ΠΑΟΚ -ΑΡΗΣ και αντίστροφα είναι δέκα φορές χειρότερο από ματς Ολυμπιακού με Παναθηναϊκό, οι φίλαθλοι εδώ πέρα είναι δέκα φορές πιο τρελαμένοι από τους Αθηναίους, γι`αυτό και το ΑΡΗΣ - ΠΑΟΚ έχει γίνει ένα ντέρμπι που μέσα γίνονται όλα και βρισιές και κλοτσιές και όλα. Αλλά μέχρι τα 90΄ πρέπει να έχουν τελειώσει όλα από εκεί και πέρα το ποδόσφαιρο είναι γιορτή μετά το ματς να σέβεται ο ένας τον άλλον".

Με τον Λόρενς τι έγινε;

"Με τον Λόρενς υπήρχε ένα σκληρό μαρκάρισμα που έκανα θεωρώ πως ήταν δίκαιη η αποβολή μου και η δική του γιατί αντέδρασε σαν ένας εικοσάχρονος χωρίς πείρα και νομίζω πως αυτό ήταν το μεγάλο του λάθος".

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags