Facebook Pixel Και θέλει και γουστΑΡΗ ο Μήτρογλου
| 2010-12-27 17:25:00

Και θέλει και γουστΑΡΗ ο Μήτρογλου

Και θέλει και γουστΑΡΗ ο Μήτρογλου

Ο ατζέντης του Έλληνα στράικερ σχολίασε ότι η πλευρά του πελάτη του προτιμάει τον Άρη για να παίξει δανεικός. «Καλύτερη επιλογή από τον Πανιώνιο».

Είναι πλέον δεδομένο, ότι ο Κώστας Μήτρογλου δεν θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού για το δεύτερο μισό της σεζόν. Ο διεθνής επιθετικός δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ερνέστο Βαλβέρδε και στον Ολυμπιακό θέλουν αφενός να τον αξιοποιήσουν σε μεταγραφική υπόθεση και αφετέρου να επιστρέψει το καλοκαίρι, γιατί ουκ ολίγοι στην ομάδα τον πιστεύουν.

Οι μεταγραφικές υποθέσεις στις οποίες ο Μήτρογλου θα έχει τον ρόλο του μπαλαντέρ είναι του Μανιάτη και Χαβίτο (προκειμένου να αποκτηθεί ο Ισπανός τώρα και όχι το καλοκαίρι).

Ο Πανιώνιος με… όπλο τον Τάκη Λεμονή, προσπαθεί να αποκτήσει τον νεαρό επιθετικό, αλλά η πλευρά του παίκτη, παρότι έχει σε μεγάλη εκτίμηση τον πρώην τεχνικό του Ολυμπιακού, προτιμά τον Αρη. Κάτι που άλλωστε ξεκαθάρισε μιλώντας στο gazzetta.gr ο ατζέντης του Μήτρογλου Γιάννης Λόμης.

«Προτεραιότητά μας την δεδομένη χρονική στιγμή και όπως έχουν δημιουργηθεί οι καταστάσεις είναι ο Κώστας να συνεχίσει για έξι μήνες δανεικός σε μια ομάδα που θα έχει χρόνο συμμετοχής και στόχους.

Αυτές τις συνθήκες μας τις προσφέρει ο Αρης. Γιατί είναι ποιοτική ομάδα και θέλει πραγματικά τον Κώστα. Ξέρουμε για το ενδιαφέρον του Πανιωνίου. Τον σεβόμαστε, αλλά θεωρώ ότι ο Αρης είναι καλύτερη επιλογή», δήλωσε ο Λόμης και πρόσθεσε αναφερόμενος και για την περίπτωση του εξωτερικού:

«Στο εξωτερικό και ειδικά στην Γερμανία, ο Κώστας έχει καλό όνομα. Εχω κάνει επαφές με αρκετές ομάδες και κάποιες θέλουν να τον αποκτήσουν δανεικό, με οψιόν αγοράς. Ωστόσο και όπως προανέφερα, προτεραιότητά μας είναι να πάει δανεικός σε ομάδα με εγγυημένο χρόνο συμμετοχής και για αυτό προτιμάμε τον Αρη και αποκλείουμε κάποια άλλη ελληνική ομάδα».

ΠΗΓΗ: gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags