Facebook Pixel "Πού να ξέρουμε κι εμείς;"
| 2012-10-04 14:00:00

"Πού να ξέρουμε κι εμείς;"

"Πού να ξέρουμε κι εμείς;"

Για το θέμα της αποχώρησης του Κατσουράνη από τον Παναθηναϊκό μίλησε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο Βασίλης Κωνσταντίνου, αν και δεν φάνηκε να γνωρίζει και πολλά...

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για:

- τον Κατσουράνη: «Δεν υπάρχει αμφιβολία. Ο Κατσουράνης έχει δείξει τόσα χρόνια ότι είναι ένα πολύ καλός ποδοσφαιριστής. Όμως όλοι έχουν ελαττώματα και το θέμα είναι κατά πόσο μπορείς να εξαφανίσεις τα ελαττώματα αυτά. Όταν υπάρχει μια νέα διοίκηση που θέλει να φέρει ψηλά τον ΠΑΟ. Φαίνεται ότι ο Κατσουράνης δεν είχε αφουγκραστεί τις προθέσεις του κ. Αλαφούζου και τα νέα δεδομένα στην ομάδα».

-τι χρεώνει η διοίκηση στον Κατσουράνη; «Είναι μια νέα διοίκηση, ένας νέος πρόεδρος, ο οποίος ακούει, μαθαίνει, ρωτάει και ενοχλείται με τις κακές εμφανίσεις. Ένας άνθρωπος που αρχίζει τώρα την καριέρα του ως παράγοντας. Πιστεύω ότι είναι μια απόφαση τελείως τεκμηριωμένη. Πολύ σύντομα ο κ. Αλαφούζος θα μιλήσει. Εμείς συμμεριζόμαστε ότι για να ληφθεί μια τέτοια απόφαση είναι όλα τεκμηριωμένα… Ο κ.Αλαφούζος είναι στις περισσότερες προπονήσεις αλλά για όλα και για κάθε ημέρα ενημερώνεται από τον κ. Φερέιρα και τον κ.Ελευθεράκη.

Φταίει και ο Κατσουράνης, λέμε. Ένας παίκτης δεν μπορεί να κάνει τόσο μεγάλη διαφορά. Ο ΠΑΟ έχει άλλες απαιτήσεις και δεν είναι αυτές που έχει δείξει μέχρι τώρα ο Κατσουράνης. Δεν ήταν συμπεριφορά στο παιχνίδι με τα Γιάννινα να φας έξι αγωνιστικές. Δεν μπορώ να πω τι οδήγησε τον κ.Αλαφούζο να πάρει την απόφαση αυτή. Νομίζω ότι σύντομα θα μιλήσει… Αυτή ήταν μια απόφαση του κ.Αλαφούζου και της Διοικούσας Επιτροπής. Κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι οι λόγοι οι πραγματικοί. Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στον κ.Αλαφούζο».

-για τις αποχωρήσεις σημαντικών παικτών από τον ΠΑΟ:

«Ο καθένας έφυγε για άλλους λόγους. Ο κ.Αλαφούζος δεν θέλει να τους διώξει. Για τον Καραγκούνη δεν φταίει ο ΠΑΟ, ο Φερέιρα. Ήθελε να μείνει και να του εξασφαλίσουμε ότι θα παίζει 90, ή 70 λεπτά. Δεν μπορούσαμε εμείς να το εξασφαλίσουμε αυτό. Ο ΠΑΟ είναι σε μεταβατική περίοδο. Ο νέος πρόεδρος αναζητά τον τρόπο να τον ανεβάσει. Τα οικονομικά δεδομένα δεν είναι τέτοια για να φέρει παίκτες σαν τον Σισέ. Ο ΠΑΟ θα επενδύσει στα δικά του παιδιά και θα πάρει παίκτες αξίας για να πλαισιώσει του δικούς του Έλληνες».

-εάν έχει αντικαταστάτη ο ΠΑΟ; «Υπάρχει… Καμία ομάδα δεν στηρίζεται σε έναν παίκτη. Ο Κατσουράνης δεν έχει ανταποκριθεί στην πραγματική του αξία. Ο ΠΑΟ βαθμολογικά είναι στη θέση που είναι. Ο Κατσουράνης δεν έχει ρόλο σε αυτό. Μπορεί να είναι ισχυρή προσωπικότητα αλλά στον ΠΑΟ δεν έχει δείξει κάτι τέτοιο. Ο ΠΑΟ θα ανακάμψει».

-για τους άλλους παίκτες με κακή απόδοση: «Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από κανέναν παίκτη. Με τον Κατσουράνη είναι εξωαγωνιστικό, που μόνο ο κ.Αλαφούζος μπορεί να πεί και να εξηγήσει. Πολλά ακούγονταν από το καλοκαίρι».

-τι φταίει στην ομάδα για την κακή αρχή και πώς μπορεί να αλλάξει την ομάδα η αποχώρηση Κατσουράνη: «Εάν φοβούνται ότι μπορεί να έχουν την ίδια τύχη και συνεχίσουν έτσι θα την έχουν. Θέλουμε να είναι πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις τους για να μπορέσει η ομάδα να βγει από το πρόβλημα. Δεν είναι απειλή. Θέλουμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους. Τα αποδυτήρια είναι ιερός χώρος προετοιμασίας. Δεν είναι για να κατηγορείς τον Α ή τον Β».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags