Facebook Pixel "Πληρώνει" λιγότερο ο Λέτο!
| 2012-10-04 19:21:00

"Πληρώνει" λιγότερο ο Λέτο!

"Πληρώνει" λιγότερο ο Λέτο!

Θέλετε να ποντάρετε σε σίγουρο και άκρως αποδοτικό στοίχημα; Παίξτε τον Τοτσέ να σκοράρει στο Παναθηναϊκός-Τότεναμ, καθώς στοιχηματική εταιρεία του δίνει μεγαλύτερη απόδοση από Φορναρόλι και... Λέτο!

Το είδαμε και αυτό, λοιπόν. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα αποφάσισε να δώσει φανέλα βασικού στον Τοτσέ για το παιχνίδι με την Τότεναμ, όμως στοιχηματική εταιρεία τη στιγμή που ο Ισπανός προσπαθεί να αποτινάξει τη ρετσινιά του... χασογκόλη, προσφέρει μεγαλύτερη απόδοση για να σκοράρει ο βασικός από ό,τι οι Φορναρόλι και... Λέτο! Ναι, ναι, μεγαλύτερη απόδοση τόσο από τον τραυματία Αργεντίνο όσο και από τον αναπληρωματικό Ουρουγουανό...

Πιο συγκεκριμένα, αν ο Ισπανός πετύχει το πρώτο γκολ στο παιχνίδι, όσοι βάλετε τα λεφτά σας θα τα πάρετε πίσω 8 φορές, ενώ αν κάνατε το... λάθος ή είχατε την ατυχή έμπνευση να επιλέξετε τον Λέτο θα πληρωνόσασταν με απόδοση μόλις 6 και για τον Φορναρόλι 9. Οι αποδόσεις αλλάζουν για τον παίκτη που θα σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στο παιχνίδι, καθώς ο Φορναρόλι πληρώνει 2, ο Λέτο 2,40 και ο βασικός Τοτσέ... 3!

Στα δύο γκολ η ψαλίδα μεγαλώνει, με τη σειρά να είναι η ίδια και τις αποδόσεις 6, 8,50 και 13 αντίστοιχα. Πλούσιοι θα γίνεται μόνο σε περίπτωση που ξυπνήσει το... θηρίο μέσα του, καθώς αν ο Τοτσέ κάνει χατ τρικ θα σας πληρώσει με απόδοση 67, σε αντίθεση με Φορναρόλι και Λέτο που πληρώνουν 23 και 41 αντίστοιχα... Σίγουρα λεφτά!

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags