Facebook Pixel Με... προπόνηση στους "4"
| 2012-10-04 20:48:00

Με... προπόνηση στους "4"

Με... προπόνηση στους "4"

Ο Ολυμπιακός δεν υποτίμησε τη Νέα Κηφισιά, είδε το ματς ως πρόβα τζενεράλε ενόψει Κάχα Λαμποράλ, νίκησε 94-43 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Ολυμπιακός δεν αντιμετώπισε κανένα απολύτως πρόβλημα κόντρα στη Νέα Κηφισιά και έκανε μια… δυνατή προπόνηση ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας κόντρα στην Κάχα Λαμποράλ (11/10, ΣΕΦ). Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έκανε δοκιμές σε πρόσωπα και σχήματα, μοίρασε τον χρόνο συμμετοχής και είδε τους παίκτες του, από το πρώτο δεκάλεπτο και μετά, να βγάζουν ενέργεια και όσα είχε σχεδιάσει στο παρκέ. Από την άλλη, η Νέα Κηφισιά προσπάθησε όσο το επέτρεπαν οι δυνάμεις της και συνέλλεξε πολλές εμπειρίες και εικόνες που θα την βοηθήσουν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, εκεί όπου η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου έχει στόχο την άνοδο.

Πλέον, οι τέσσερις ομάδες των ημιτελικών είναι Παναθηναϊκός, ΚΑΟΔ, Καβάλα και Ολυμπιακός και για τα ζευγάρια στη φάση των «4» θα γίνει κλήρωση.

ΝΙΚΗΣΕ ΓΙΑΤΙ: Τις δύο ομάδες χωρίζουν πολλά περισσότερα από μια κατηγορία και θα έπρεπε να γίνουν πολλά μικρά… θαύματα για να συμβεί το αντίθετο. Ο Ολυμπιακός δεν ήταν εντυπωσιακός, αλλά ήταν σοβαρός και ουσιαστικός κόντρα στην ψυχωμένη Κηφισιά, κάτι που ήταν αρκετό για να τον οδηγήσει στη νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά.

MVP: Ο Γιώργος Πρίντεζης. Ο Έλληνας φόργουορντ του Ολυμπιακού ξεκινάει τη σεζόν όπως τελείωσε την περσινή. Δηλαδή με το πόδι στο γκάζι. Ο «Πριντ» είναι σε εξαιρετική κατάσταση και απέναντι στη Νέα Κηφισιά ήταν ο κορυφαίος για την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ο διεθνής φόργουορντ τελείωσε το παιχνίδι με 17 πόντους και 5 ριμπάουντ.

ΑΦΑΝΤΟΣ: Θα ήταν τουλάχιστον άδικο να βάλουμε στη συγκεκριμένη κατηγορία κάποιον παίκτη της Νέας Κηφισιάς. Οι παίκτες του Ηλία Παπαθεοδώρου έκανε πολλές υπερβάσεις για να φτάσουν ως τον προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, οπότε και μόνο που έφτασαν ως εδώ, είναι τεράστια επιτυχία. Αν υπήρχε κατηγορία «ΥΠΕΡΒΑΣΗ» θα έμπαιναν όλοι εκεί, σε αυτή δεν μπαίνει κανείς.

ΚΕY POINT: Η Νέα Κηφισιά πήγε το παιχνίδι εκεί ακριβώς που ήθελε στο ξεκίνημα. «Υπνώτισε» κατά κάποιο τρόπο τον Ολυμπιακό και κατάφερε να μείνει κοντά στο σκορ ως το 16’ (20-28). Αλλά μέσα σε εφτά αγωνιστικά λεπτά, οι Πρωταθλητές Ευρώπης και Ελλάδος πάτησαν γκάζι και… εξαφανίστηκαν. Με επιμέρους σκορ 24-7, οι «ερυθρόλευκοι» έστειλαν τη διαφορά στο +25 (52-27) και έκτοτε δεν κοίταξαν ξανά πίσω τους.

AΞΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ: Κάτι το γεγονός πως τα μαγαζιά ήταν ανοιχτά κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, κάτι το ότι το παιχνίδι ήταν τηλεοπτικό, κάτι το ότι ο νικητής ήταν ουσιαστικά γνωστός, έκανε μόλις 1500 φιλάθλους να βρεθούν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Από αυτούς, περίπου 250 ήταν φίλοι της Νέας Κηφισιάς.

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags