Facebook Pixel Εμπειρία, ρέντα, Μιραλάς
Ποδόσφαιρο
| 2012-10-05 08:42:00

Εμπειρία, ρέντα, Μιραλάς

Εμπειρία, ρέντα, Μιραλάς

Τα τρία στοιχεία που έκαναν τη διαφορά στο "Eιμιρεϊτς" και ο δύσκολος τρόπος με τον οποίο ο Ολυμπιακός θα πρέπει να μάθει να αντιμετωπίζει την απουσία τους. Γράφει ο Άκης Στρατόπουλος.

• Το βράδυ της Τετάρτης ο Ολυμπιακός γνώρισε την ήττα σε ακόμη μια επίσκεψή του στο Νησί. Για δεύτερη σερί σεζόν μένει η γλυκόπικρη γεύση της πολύ καλής εμφάνισης που δεν συνοδεύτηκε από θετικό αποτέλεσμα.

• Οι ερυθρόλευκοι το πάλεψαν κόντρα στην Άρσεναλ, κατάφεραν να σκοράρουν δείχνοντας παράλληλα -κατά την ταπεινή μου άποψη- ότι η "ψαλίδα" έχει κλείσει και δεν αποτελούν εύκολο θύμα για κανέναν, ωστόσο έλειψαν και πάλι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που κάνουν τη διαφορά στην τελική σούμα, εκεί γύρω στις 23:30.

• Και χωρίς αυτές τις λεπτομέρειες που προσθέτουν ή αφαιρούν γραμμάρια για να γύρει τελικά η ζυγαριά προς την πλευρά της ήττας ή του θετικού αποτελέσματος, φοβάμαι ότι από δω και στο εξής, οποιαδήποτε ελληνική ομάδα, άσχετα με το πόσο καλά παίζει συνολικά κόντρα στους μεγάλους της Ευρώπης, δύσκολα πλέον θα έχει τύχη.

Διαβάστε όλο το άρθρο στο katimagiko.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags