Facebook Pixel Έμεινε ζωντανός
| 2012-10-05 11:44:00

Έμεινε ζωντανός

Έμεινε ζωντανός

Ο Παναθηναϊκός πραγματοποίησε την καλύτερη εφετινή του εμφάνιση και με το 1-1 απέναντι στην Τότεναμ στο ΟΑΚΑ κέρδισε χρόνο και ηρεμία. Του Γιώργου Τριανταφυλλίδη.
 

Η πίεση και το άγχος ήταν μεγάλο για τους παίκτες μετά τα έξι συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα και την απομάκρυνση του Κώστα Κατσουράνη από την Παιανία. Μπήκαν με φόβο στο παιχνίδι και η εικόνα στο πρώτο ημίχρονο ήταν και πάλι μέτρια με το 0-1 ως λογική εξέλιξη.

Η αλλαγή του συστήματος...

Ο Φερέιρα άλλαξε το σύστημα σε 4-2-3-1 στην επανάληψη, αυτό που έχει δουλέψει η ομάδα στην προετοιμασία, έριξε στο ματς τον Σισοκό και ο Παναθηναϊκός ήταν ανταγωνιστικός. Αγωνίστηκε με πάθος, κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση και μάλιστα θα μπορούσε να πάρει και τη νίκη στο φινάλε, αν το πίστευε περισσότερο.

Η ουσία είναι ότι οι "πράσινοι" πραγματοποίησαν την καλύτερη εφετινή τους εμφάνιση, κέρδισαν το χειροκρότημα της εξέδρας και η ανακούφιση αλλά και η ικανοποίηση ήταν διάχυτη στα πρόσωπα των παικτών στη λήξη του αγώνα.

Τα λουριά έσφιξαν με Κατσουράνη...

Κοινώς τα λουριά έσφιξαν για τους ποδοσφαιριστές με την αποπομπή Κατσουράνη και τον φόβο ότι μπορεί να ακολουθήσουν 2-3 ακόμη παίκτες. Ωστόσο πρέπει να υπάρξει συνέχεια.

Ο Παναθηναϊκός παρέμεινε ζωντανός στο παιχνίδι της πρόκρισης με το 1-1 απέναντι στην Τότεναμ, μετά το "χαστούκι" στο Μάριμπορ και στα δύο συνεχόμενα παιχνίδια με τη Λάτσιο στις 25/10 στο ΟΑΚΑ και στις 8/11 στη Ρώμη θα διεκδικήσει το εισιτήριο για τους 32 του Europa League. Άλλωστε μια καλή πορεία στην Ευρώπη μπορεί να επουλώσεις τις πληγές από την κακή πορεία στο πρωτάθλημα και την απώλεια του τίτλου.

Η έκπληξη με τον Γιούρκα...

Μεγάλη εμφάνιση από τον Γιούρκα Σεϊταρίδη, ο οποίος έδειξε ότι εφέτος μπορεί να είναι η χρονιά του και μεγάλο κέρδος η καλή παρουσία για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι του νεαρού Τριανταφυλλόπουλου στο κέντρο της άμυνας, στο ντεμπούτο του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Παράλληλα ο Φερέιρα έδωσε την ευκαιρία στον αριστερό μπακ Χουχούμη να μπει και αυτός στην ομάδα.

Κέρδισε πόντους ο Φερέιρα...

Ο Πορτογάλος τεχνικός κέρδισε πόντους με την καλή εμφάνιση του τριφυλλιού απέναντι στην φορμαρισμένη Τότεναμ και ο Γιάννης Αλαφούζος ξεκαθάρισε ότι θα τον στηρίξει μέχρι τέλους, ακόμη και αν έρθουν νέα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο Παναθηναϊκός καλείται τώρα να κερδίσει την Κυριακή στην Ξάνθη την τοπική ομάδα προκειμένου να υπάρχει συνέχεια στο καλό δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με την Τότεναμ. Οι "πράσινοι" είναι υποχρεωμένοι να επιστρέψουν στις νίκες (η τελευταία ήταν στις 25 Αυγούστου στη Λιβαδειά) ώστε να μπορέσουν να πάνε με ηρεμία στη διακοπή που θα ακολουθήσει για δύο εβδομάδες.

Πηγή: contra.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags