Facebook Pixel "Σβήνουν" τα ΜΑΤ από τα επεισόδια!
| 2012-10-05 13:08:00

"Σβήνουν" τα ΜΑΤ από τα επεισόδια!

"Σβήνουν" τα ΜΑΤ από τα επεισόδια!

Επικαλούμενο υπηρεσιακούς λόγους, το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, "αλλοίωσε" τις φωτογραφίες των επεισοδίων και αφαίρεσε τους άνδρες των ΜΑΤ, για να μην προκαλέσει εσωτερικό θέμα αρμοδιοτήτων.

Στο δρόμο που χάραξε το ΙΚΕΑ, το οποίο αφαίρεσε τις γυναίκες από τους καταλόγους του που κυκλοφορούν στη Σαουδική Αραβία γιατί φαινόταν ακάλυπτο το πρόσωπό τους, φαίνεται ότι «βαδίζει» και το υπουργείο Εθνικής Άμυνας!

Συγκεκριμένα, από τις φωτογραφίες της «εισβολής» των απλήρωτων εργαζομένων των ναυπηγείων Σκαραμαγκά, αφαίρεσε τους άνδρες των ΜΑΤ, ώστε να μην προκαλέσει θέμα με την ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων η οποία θα έδειχνε ανίκανη να υπερασπιστεί το υπουργείο.

Πάντως, όποιος κοιτάξει προσεκτικά τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν υπηρεσιακά, θα δει τους «εισβολείς» να αναχαιτίζονται από μόνοι τους, λες και μια αόρατη δύναμη τους «συγκρατεί». Βέβαια σε μερικές περιπτώσεις (φωτό), κάποια πόδια φαίνεται να έχουν ξεφύγει από το photoshop και να κλωτσάνε τους εργαζόμενους από μόνα τους!

Λέγεται τέλος, ότι υπήρξε η σκέψη, να προστεθούν στα επεισόδια - πάλι με photoshop- φωτογραφίες του στενού συνεργάτη του Άκη Τσοχατζόπουλου κ. Γιάννη Σμπώκου, που συνελήφθη προχθές, ώστε να περάσει το μήνυμα πως η πολιτεία τιμωρεί όσους είναι υπεύθυνοι για την κατάσταση.

Το σχέδιο αυτό όμως, εγκαταλείφθηκε την τελευταία στιγμή, γιατί εκτιμήθηκε ότι θα εξαγρίωνε ακόμα περισσότερο τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags