Facebook Pixel Ο ΠΑΟ ζωντάνεψε, ο Γιούρκας επέστρεψε!
| 2012-10-05 13:44:00

Ο ΠΑΟ ζωντάνεψε, ο Γιούρκας επέστρεψε!

Ο ΠΑΟ ζωντάνεψε, ο Γιούρκας επέστρεψε!

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για την ισοπαλία του Παναθηναϊκού με την Τότεναμ και τον εκπληκτικό Γιούρκα Σεϊταρίδη, που …γύρισε.

Κι όμως, υπάρχει ζωή στον πλανήτη Παναθηναϊκό! Με μια ψυχωμένη εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, με πάθος και ποδοσφαιρικό τσαμπουκά που μέχρι στιγμής δεν είχαμε δει φέτος, με εγωισμό και με μια ομάδα που έβγαζε ένα… ευρωπαϊκό άρωμα, βγαλμένο από τα όχι τόσο παλιά, η ισοπαλία με την Τότεναμ ήρθε. Βέβαια, έτσι όπως εξελίχθηκε η αναμέτρηση απέναντι σε μια αγγλική ομάδα που στην επανάληψη «έσβησε μηχανές», οι «πράσινοι» θα μπορούσαν να κάνουν την απόλυτη ανατροπή και να φτάσουν ακόμη και στη νίκη, αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι στο «τριφύλλι» παρατηρήθηκε μια αντίδραση και φάνηκε ότι o Παναθηναϊκός… επιστρέφει στη ζωή!

ΠΡΟΣΟΧΗ! Ομάδα ακόμη δεν έχει γίνει ο Παναθηναϊκός. Θέλει πολλά… ψωμιά και πάρα μα πάρα πολλή δουλειά για να το καταφέρει αυτό. Απλώς, χθες, έδειξε έναν εγωισμό και μια ζωντάνια που τον βοήθησαν να πάρει ένα σημαντικό αποτέλεσμα, να μπει στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League και το σημαντικότερο, να τονώσει το πεσμένο ηθικό. Τα υπόλοιπα θα φανούν στη συνέχεια, αρχής γενομένης από το δύσκολο ματς στα Πηγάδια απέναντι στην πάντα επικίνδυνη Ξάνθη.

Η χθεσινή μέρα είχε κι άλλα ευχάριστα για τον Παναθηναϊκό κι’ αυτά έχουν να κάνουν με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Έναν Γιούρκα, βγαλμένο από τα προηγούμενα «παραγωγικά» χρόνια. Έναν Γιούρκα που ήταν απλά υπέροχος χθες το βράδυ και μάλιστα σε ένα εξαιρετικά δύσκολο ματς, με τον δείκτη δυσκολίας να είναι ακόμη πιο υψηλός όταν απέναντί σου έχεις τον Μπέιλ. Μια εξαιρετική ασίστ, αδιάκοπο τρέξιμο στην πλευρά του, εξαιρετικές τοποθετήσεις στην άμυνα απέναντι στον «δαίμονα» των Λονδρέζων και στο τέλος… χειροκρότημα. Χειροκρότημα από τον κόσμο που είδε τον πιο ποιοτικό ποδοσφαιριστή που διαθέτει αυτή τη στιγμή η ομάδα του, να… επιστρέφει!

Δεν είναι, φυσικά, μόνο το χθεσινό ματς. Ο Γιούρκας από το πρώτο παιχνίδι στη Λιβαδειά έχει βαλθεί να αποδείξει ότι τα προβλήματα ανήκουν στο παρελθόν και προχωράει προς τα εμπρός. Ο Σεϊταρίδης θυμίζει τον καλό του εαυτό και δείχνει να ξεπερνά τους τραυματισμούς που τόσο πολύ του στοίχισαν και τόσο πολύ τον φόβισαν. Αν ο Γιούρκας βγάζει στο γήπεδο το 50% ή το 30% όσων ξέρει (όπως έκανε χθες) τότε είναι σίγουρο ότι θα κάνει τη διαφορά. Του το ευχόμαστε…

Υ.Γ.: Πολλοί καλοί, πλην του MVP Γιούρκα, οι Τριανταφυλλόπουλος, Πίντο και Βιτόλο χθες. Εξαιρετικός και Μαυρίας, που έδωσε ενέργεια στην ομάδα του με την είσοδό του στο παιχνίδι.

Υ.Γ2: Κάτι τελευταίο. Καλό θα ήταν όσοι πιστεύουν την «καραμέλα» περί «κλικαδόρου Κατσουράνη», να ρωτούσαν χθες τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού και να μάθαιναν την άποψή τους για την απόφαση να διωχθεί ο ποδοσφαιριστής…

Πηγή: Sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags