Facebook Pixel "Ραφίκ, αδερφέ μου... "
| 2012-10-06 10:12:00

"Ραφίκ, αδερφέ μου... "

"Ραφίκ, αδερφέ μου... "

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον Τζιμπούρ ο Τζαμέλ Αμπντούν, σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αλγερίας, συσχετίζοντας την παρουσία του στιον Ολυμπιακό με τον συμπατριώτη του.

«Ο Τζεμπούρ έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο να έρθω στον Ολυμπιακό. Αν δεν υπήρχε αυτός, δεν θα ερχόμουν ποτέ. Με βοήθησε πολύ και συνεχώς μιλούσε καλά για μένα», σχολίασε αρχικά και πρόσθεσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος στον Ολυμπιακό, είναι ένας μεγάλος σύλλογος. Πρόσφατα επεκτάθηκε το συμβόλαιό μου μέχρι το 2015 κι όλα πάνε καλά για μένα».

Για την εθνική του ομάδα: «Πάντα είμαι στη διάθεση της εθνικής ομάδας, με την ίδια επιθυμία και περηφάνια. Πιστεύω πως έχω την ποιότητα για να παίξω στην εθνική ομάδα. Αν δεν αρέσω στον προπονητή, είναι επιλογή του και σαν επαγγελματίας πρέπει να το σεβαστώ αυτό. Τον σέβομαι, αν και θεωρεί ότι δεν χωράω στα πλάνα του. Αν δεν αγωνίζομαι, θα είμαι οπαδός της εθνικής ομάδας. Σημασία έχει η Αλγερία, όχι ο Αμπντούν».

Για τις σχέσεις με τους συμπαίκτες του στην εθνική: «Εγώ προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με τους συμπαίκτες μου ή με την ομοσπονδία. Όσα έχουν ακουστεί είναι φήμες και με απογοητεύει να λέγονται τέτοια πράγματα. Ποτέ δεν έδειξα ασέβεια απέναντι στον πρόεδρο της ομοσπονδίας».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags