Facebook Pixel Ούτε η "παράγκα" δεν κάλυπτε τον Κατσουράνη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2012-10-07 13:15:00

Ούτε η "παράγκα" δεν κάλυπτε τον Κατσουράνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ούτε η "παράγκα" δεν κάλυπτε τον Κατσουράνη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Παναθηναϊκός κατηγόρησε ευθέως τον Κατσουράνη για "περίεργη συμπεριφορά" στην κόκκινη με τον ΠΑΣ. Δείτε ξανά τη φάση και θυμηθείτε τι έλεγαν μετά Αλαφούζος, ΠΑΕ και Φερέιρα...

Όπως βγήκε από το ρεπορτάζ, ένας από τους βασικούς λόγους που ο Γιάννης Αλαφούζος αποφάσισε την αποχώρηση του Κώστα Κατσουράνη από το "τριφύλλι" ήταν η συμπεριφορά του και η αποβολή του στο παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ.

Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Παναγόπουλος, στη συνάντηση με τον ποδοσφαιριστή φέρεται να του είπε:

"Δεν είμαστε ικανοποιημένοι από τη διάθεση και την αγωνιστική σου συμπεριφορά στα παιχνίδια που έχει παίξει, αλλά και από την αποβολή σου στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Την πρώτη κίτρινη κάρτα την καταλαβαίνουμε. Η δεύτερη όμως δεν είναι φυσιολογική συμπεριφορά. Ειδικά για έναν παίκτη με τη δική σου πείρα, που βλέπει πως μας παίζει ο διαιτητής".

Στο παιχνίδι αυτό ο "Κατσούρ" είχε αποβληθεί με δεύτερη κίτρινη στο 53', όταν είχε βρίσει τον διαιτητή Σιδηρόπουλο για κάρτα που είχε πάρει λίγα δευτερόλεπτα νωρίτερα (στο τέλος του θέματος έχουμε και το σχετικό βίντεο).

Μάλιστα, με προσωπική του δήλωση στο σάιτ της ΠΑΕ, ο πρώην πλέον άσος του Παναθηναϊκού είχε ζητήσει και συγνώμη που δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί απέναντι σε έναν …προκλητικό ρέφερι.

Αντίστοιχες δηλώσεις όμως (βίντεο στο τέλος του θέματος), περί διαιτησίας είχε κάνει και ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος εκείνο το βράδυ είχε καλύψει απόλυτα τον Κατσουράνη, κάνοντας λόγο μέχρι και για εγκληματική οργάνωση που κρύβεται πίσω από την παράγκα. Ανακοίνωση με παρόμοιο περιεχόμενο είχε εκδώσει και η ΠΑΕ, που εκείνο το βράδυ "φώναζε" για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε στους "πράσινους", αλλά και για την κόκκινη του Έλληνα μέσου.

Ο μόνος που είχε …βγάλει τότε στη σέντρα τον Κατσουράνη, ήταν ο Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος είχε δηλώσει μετά το 1-1 με τον ΠΑΣ στο ΟΑΚΑ: "Στη φάση της αποβολής ο Κατσουράνης είναι έμπειρος παίκτης δεν μπορεί να αποβάλλεται με τον τρόπο αυτό".

Μάλλον τελικά η γνώμη του Πορτογάλου υπερίσχυσε έναντι των υπολοίπων…

Δείτε τα σχετικά βίντεο…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags