Facebook Pixel "Δεν παίζουμε καλά... "
| 2012-10-08 08:42:00

"Δεν παίζουμε καλά... "

"Δεν παίζουμε καλά... "

Ρεαλιστής ο Πάμπλο Κοντρέρας, σχολίασε πως ο Ολυμπιακός παίρνει τις νίκες αλλά δεν προσφέρει θέαμα. Κι αυτό πρέπει να αλλάξει...

Μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον Αστέρα Τρίπολης, ο Πάμπλο Κοντρέρας μίλησε στην κάμερα του συνδρομητικού και τόνισε αρχικά:

«Η αλήθεια είναι πως θέλαμε να παίξουμε καλύτερα απέναντι σε έναν πολύ δύσκολο αντίπαλο, το σημαντικό όμως είναι ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς. Επειδή έρχεται ένας δύσκολος μήνας, η διακοπή του πρωταθλήματος λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα προκριματικά του Μουντιάλ είναι πολύ καλή για μας, γιατί θα μας βοηθήσει να επανέλθουμε».

Στη συνέχεια, αναφερόμενος στο 6χ6 που έκανε ο Ολυμπιακός με την νίκη κόντρα στον Αστέρα, ο Κοντρέρας σχολιάζει: «Είναι σημαντικό για την ψυχολογία των παικτών, όμως υποχρέωση του Ολυμπιακού δεν είναι μόνο να κερδίζει τα παιχνίδια, αλλά και να παίζει καλά. Μέχρι στιγμής εμείς αυτό δεν το έχουμε καταφέρει, έχουμε καταφέρει τις νίκες και θέλουμε να βελτιωθούμε».

Για το ενδιάμεσο ματς κόντρα στην Άρσεναλ, επεσήμανε: «Η δική μας υποχρέωση γι΄αυτό το μέγεθος ομάδας είναι να παίζουμε πάντα καλά, ανεξαρτήτως της κούρασης. Πρέπει να ξεπερνάμε όλα τα προβλήματα και να παρουσιάζουμε όλο το παιχνίδι »

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags