Facebook Pixel Ένας "χυμός" την ημέρα...
| 2012-10-08 09:32:00

Ένας "χυμός" την ημέρα...

Ένας "χυμός" την ημέρα...

Αρκετές είναι οι θεωρίες, πολλές επιστημονικά τεκμηριωμένες σχετικά με τις ευεργετικές ικανότητες που έχει το ανδρικό σπέρμα, το οποίο είναι πολύ πλούσιο σε πρωτεΐνες αλλά και άλλα θρεπτικά συστατικά.

Μία πρόσφατη και αρκετά ...προχωρημένη έρευνα όμως, έδειξε ότι δεν έχουν μόνο οι γυναίκες το προνόμιο να απολαμβάνουν για το καλό της υγείας τους τον ανδρικό οργασμό.

Συγκεκριμένα, ερευνητές από την Κίνα κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι ο άνδρας που απολαμβάνει τακτικά του γυναικείους χυμούς, αρρωσταίνει πολύ πιο σπάνια από κάποιον που δεν του αρέσει να ...γονατίζει ανάμεσα στα πόδια της συντρόφου του.

Σύμφωνα με τις μελέτες, τα υγρά που παράγει το γυναικείο αιδοίο κατά τη διάρκεια ενός οργασμού, είναι εξίσου πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά με το ανδρικό, ενώ περιέχει και κάποιες ουσίες οι οποίες ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο κίνδυνος ιώσεων, κρυολογημάτων κ.λπ.
 
Αυτό βέβαια ισχύει μόνο εάν οι ...χυμοί προέρχονται από απολύτως υγιές άτομο, καθώς υπάρχει πάντα ο κίνδυνος μετάδοσης σεξουαλικών νοσημάτων.

Πηγή: sirina.tv

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags