Facebook Pixel Εμφανή τα σημάδια βελτίωσης
| 2012-10-08 11:56:00

Εμφανή τα σημάδια βελτίωσης

Εμφανή τα σημάδια βελτίωσης

Ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Τότεναμ έπαιξε καλά αλλά απέναντι στην Ξάνθη αγωνίστηκε ακόμα καλύτερα, για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και έδειξε ότι αρχίζει και βρίσκει τον εαυτό του. Γράφει ο Πέτρος Παπαμακάριος.

Κόντρα στην Τότεναμ ο Παναθηναϊκός αγωνίστηκε καλά για ένα σχεδόν ημίχρονο δείχνοντας ότι αρχίζει να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης.

Κόντρα στην Ξάνθη όμως την Κυριακή το βράδυ ήταν ακόμα καλύτερος και θα μπορούσαμε να πούμε ότι πραγματοποίησε σίγουρα το καλύτερο 65λεπτό. Και τα σημάδια βελτίωσης στην εικόνα του Παναθηναϊκού ήταν εμφανή καθώς το Τριφύλλι είχε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο.

Σε ένα ματς στο οποίο αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ δεν τα έχασε αλλά απευθείας βγήκε μπροστά, ορθολογικά, έμεινε πιστός στο πλάνο του κυνήγησε την ισοφάριση και εν συνεχεία την ανατροπή και αυτή ήρθε πριν καν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα.

Η Ξάνθη όπως και πέρσι... έτσι και φέτος δείχνει να είναι η αρχή για μια αντεπίθεση του Παναθηναϊκού και κυρίως για την παρουσίαση ενός πολύ καλύτερου προσώπου έως το τέλος της σεζόν.

Το Τριφύλλι έχει τους παίκτες αρκεί όλοι τους να παίζουν για την ομάδα και βάζοντας πάνω από όλα την ομάδα έτσι ώστε να παρουσιάσει ένα καλό σύνολο. Να παρουσιάσει δυο-τρία πράγματα τα οποία θα ενθουσιάζουν τον κόσμο και θα τον οδηγήσουν πίσω στο γήπεδο.

Η διαφορά του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ξάνθη ήταν σίγουρα η παρουσία του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ο οποίος ήταν εξαιρετικός και σίγουρα ο καλύτερος του Τριφυλλιού.

Για μένα όμως την μεγάλη διαφορά την έκανε η εικόνα του Ζέκα. Ο Πορτογάλος ήταν πραγματικά εξαιρετικός για όσο αγωνίστηκε, έπαιξε 65 λεπτά, και βοήθησε πάρα πολύ σε πολλούς τομείς του παιχνιδιού και κυρίως στην ανάπτυξη των πράσινων. Εκεί όπου φέτος έχει παρατηρηθεί το μεγαλύτερο πρόβλημα.

Καθώς όλοι μπορεί να λένε ότι οι επιθετικοί δεν σκοράρουν αλλά το θέμα είναι πως έως τώρα οι επιθετικοί απλά δεν τροφοδοτούνται σωστά.

Η διακοπή δίνει το δικαίωμα στον Φερέιρα να δουλέψει ακόμα περισσότερο με τους παίκτες του και οι πράσινοι να εμφανιστούν ακόμα καλύτεροι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Όπως άλλωστε έχει δηλώσει και ο Πορτογάλος θέλει υπομονή για να χτιστεί μια πολύ μεγάλη ομάδα με νέα πρόσωπα. Ο ίδιος κέρδισε χρόνο και μπορεί να τον εκμεταλλευτεί.

Υ.Γ. Μπράβο στον Λάζαρο για τα δυο γκολ με την Ξάνθη. Μπράβο για την πολύ μεστή του εμφάνιση που ίσως να ήταν από τις καλύτερες με την πράσινη φανέλα. Όχι όμως και για τον πανηγυρισμό του μετά το δεύτερο γκολ και την ατάκα που είπε... σε όποιον και αν αναφερόταν.

Μια καλή εμφάνιση και δυο γκολ δεν μπορούν να ξεγράψουν όλο το προηγούμενο διάστημα. Οπότε σε εκείνο το σημείο και όταν είσαι από πάνω απλά το χαίρεσαι. Γιατί δουλειά του κάθε ποδοσφαιριστή είναι να μιλάει στο γήπεδο και με την απόδοση του και όχι να ασχολείται με τις τρίχες του. Και ο Λάζαρος από ότι φαίνεται έδειξε ότι τον ενδιαφέρει περισσότερο το μαλλί του και όχι ο Παναθηναϊκός.

Υ.Γ.1 Για όσους δεν παρατήρησαν τον πάγκο του Παναθηναϊκού στο ματς με την Ξάνθη στους επτά που είχε στην διάθεση του ο Ζεσουάλδο Φερέιρα υπήρχαν τέσσερις παίκτες κάτω των 20 ετών προερχόμενοι από την ακαδημία. Λαγός, Χουχούμης, Μαυρίας και Φουρλάνος ενώ ο Τριανταφυλλόπουλος ήταν βασικός. Μεγάλο πράγμα αυτό για το Τριφύλλι.

Υ.Γ.2 Δεξί μπακ, αριστερό μπακ, στόπερ και πλέον και αμυντικό χαφ. Τι άλλο να κάνει ο Λουκάς Βύντρα; Που αλλού να παίξει; Ποια τρύπα να κλείσει; Μακράν ο πιο πολυσύνθετος ποδοσφαιριστής που διαθέτουν οι πράσινοι όλα αυτά τα χρόνια.

Υ.Γ.3 Η υπόθεση της λύσης του συμβολαίου του Κώστα Κατσουράνη δεν θα είναι καθόλου εύκολη. Ο διεθνής άσος δεν είναι κανένα παιδάκι και γνωρίζει ότι αν πάει στην UEFA ή τη FIFA μπορεί να διεκδικήσει όλα τα χρήματα του. Προβλέπω πολλά ραντεβού και... επεισόδια στο συγκεκριμένο σήριαλ.

Πηγή: prasinanea.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags