Facebook Pixel Αν είχε 10 Κάτσε κι άλλη διαιτησία...
| 2012-10-08 15:47:00

Αν είχε 10 Κάτσε κι άλλη διαιτησία...

Αν είχε 10 Κάτσε κι άλλη διαιτησία...

Ο Στέλιος Μοσχούλας γράφει για τους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ και τη διαιτησία στους αγώνες του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα με αρκετούς νεαρούς παίκτες, με πολύ διαφορετική φιλοσοφία (σε σχέση με την περσινή νοοτροπία Μπόλονι) λόγω του Δώνη και με μεγάλη όρεξη για να πετύχει σημαντικά πράγματα. Ο Έλληνας προπονητής προετοιμάζει «μαχητές» για να φθάσουν στην κορυφή του πρωταθλήματος, όμως κατά γενική ομολογία ο ΠΑΟΚ δεν είναι ακόμη έτοιμος για να… κλέψει το πρωτάθλημα από τα χέρια του Ολυμπιακού. Οι λόγοι; Πολλοί και διάφοροι, με κυρίαρχο το μπάτζετ των δύο ομάδων και τις περισσότερες επιλογές που υπάρχουν στον «ερυθρόλευκο» πάγκο.
 
Όμως ο ΠΑΟΚ της Ξάνθης, της Τούμπας με τον Άρη και τού Ηρακλείου (αν ο Δημητρόπουλος δεν έκανε τα πολύ σοβαρά του λάθη, όπως… συνηθίζουν πλέον οι διαιτητές) μπορεί να βγει δεύτερος σε ρυθμό… ρελαντί, έχοντας ως μεγάλο πρωταγωνιστή ένα… αμούστακο παλικάρι, που πέρυσι αγωνιζόταν στην Αναγέννηση Επανομής και φέτος από… σπόντα (λόγω των πολλών τραυματισμών του Γκαρσία) παίζει βασικός στον «Δικέφαλο».
 
Δεν φαίνεται -σε πολλούς- με την πρώτη ματιά, όμως ο μικρός κάνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας μέσος που στήνει… πάρτι με τα αμυντικά του καθήκοντα, που ξέρει κάθε τετραγωνικό μέτρο του γηπέδου (μια και το πατάει πολλές φορές σε ένα ματς), που γνωρίζει πότε θα πασάρει με… διαβήτη στους επιθετικούς και πότε θα σουτάρει με στόχο το γκολ. Και πάντα τα λάθη του είναι ελάχιστα.
 
Και για να το πάμε λίγο παραπέρα, αν ο ΠΑΟΚ είχε «10 Κάτσε» στο γήπεδο, τότε θα πήγαινε να διεκδικήσει στα ίσια το πρωτάθλημα. Ναι, θα μπορούσε να το πράξει ακόμη κι από φέτος. Κι όλα αυτά με εφαλτήριο έναν παίκτη, που έκανε το απίστευτο... Να «ξεχάσουν» αρκετοί φίλαθλοι της ομάδας τον Γκαρσία και να περιμένουν από αυτόν τα σπουδαία πράγματα…

Πηγή: Sday.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags