Facebook Pixel "Δεν γίνεται να βρίζουν μάνες και σπίτια οι παίκτες της ΑΕΚ"
| 2012-10-08 16:08:00

"Δεν γίνεται να βρίζουν μάνες και σπίτια οι παίκτες της ΑΕΚ"

"Δεν γίνεται να βρίζουν μάνες και σπίτια οι παίκτες της ΑΕΚ"

"Τα παιδιά της ΑΕΚ θα πρέπει λίγο να προσγειωθούν", δηλώνει ο Γιώργος Μπάρκογλου.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του μέσου της Κέρκυρας στον "Sentra 103.3":

Για τα παράπονά του από την συμπεριφορά των παικτών της ΑΕΚ: «Τα παιδιά της ΑΕΚ θα πρέπει λίγο να προσγειωθούν. Απλα κάποια παιδιά, λόγω των συνθηκών που όλοι γνωρίζουμε, βρίσκονται ξαφνικά να φοράνε φανέλες μεγάλων ομάδων όπως είναι η ΑΕΚ… Εκεί πρέπει να αναλογιστούν την συμπεριφορά τους, δεν γίνεται να βρίζουν μάνες και σπίτια…».

Για το εάν η πίεση τους οδηγεί σε αυτή την συμπεριφορά: « Εχουν πίεση, είναι κατανοητό και πολλά από αυτά τα παιδιά δεν μπορούν να σηκώσουν την φανέλα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξαφνικά πρέπει να νομίζεις ότι είσαι ο Ρονάλντο ή ο Μέσι, κυρίως εάν δεν το δείχνεις μέσα στο γήπεδο. Και φυσικά δεν πρέπει να απαιτείς ότι επειδή είσαι η ΑΕΚ, οι αντίπαλοι θα πρέπει να κάτσουν να χάσουν επειδή παίζουν σε μικρότερες ομάδες».

Και συνέχισε, υποστηρίζοντας: «Το να κάθεσαι να βρίζεις την μάνα ή το σπίτι συνομήλικού σου που στο κάτω - κάτω δεν σε προκάλεσε, δεν νομίζω πως είναι σωστό. Οι άντρες δεν φαίνονται εκεί. Για μένα άντρας είναι αυτός που θα μπει μέσα στο γήπεδο, θα παίξει καλά και θα κερδίσει η ομάδα του. Αυτά τα παιδιά τα βαραίνει μια τεράστια φανέλα και ίσως γι αυτό να έχουν και αυτή την συμπεριφορά. Είναι πολύ δύσκολο από την στιγμή που βρίσκεσαι στην τελευταία θέση να υπάρχει πίστωση χρόνου».

Για το εάν μπορεί μια μικρότερη σε δυναμική ομάδα να προσπεράσει μεγάλες, φέτος, λόγω των ειδικών συνθηκών: «Αν το λέγαμε αυτό παλιότερα θα μας έλεγαν τρελούς αλλά με τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο και τα προβλήματα που υπάρχουν κι εμείς θα κοιτάξουμε να βάλουμε από κάτω μας την ΑΕΚ, τον Αρη, τον ΟΦΗ έτσι ώστε να επιβιώσουμε εμείς»

Για το εάν γίνονται υπερβολές με τους Ελληνες ποδοσφαιριστές όπως παλαιότερα γινόταν με τους ξένους: «Τα προηγούμενα χρόνια γινόντουσαν υπερβολές με τους ξένους, θα μπορούσαν να είχαν πάρει ευκαιρίες κάποιοι Ελληνες. Εγώ λέω ναι στους Ελληνες αλλά και τους ξένους που είναι καλύτεροι από τους Ελληνες και θα κάνουν την διαφορά. Να ναι το κάτι παραπάνω. Αν είναι ίδιοι ή χειρότεροι με έναν Ελληνα, γιατί να προτιμάται ο ξένος;»

Για το εάν θα φορούσε την φανέλα οίκου ανοχής ή γραφείου τελετών: «Είναι πράγματα τα οποία συμβαίνουν, σε άλλες εποχές θα προκαλούσαν γέλιο, όμως πλέον συμβαίνουν. Δυστυχώς, αυτά συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Το καταντήσανε το χειρότερο της Ευρώπης. Να κοιτάξουμε πως μπορούμε να το επαναφέρουμε».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags