Facebook Pixel "Η ΑΕΚ σας έχει ανάγκη!"
Άλλα Σπορ
| 2012-10-08 20:18:00

"Η ΑΕΚ σας έχει ανάγκη!"

"Η ΑΕΚ σας έχει ανάγκη!"

Να ενισχύσουν το γυναικείο τμήμα βόλεϊ της ΑΕΚ με αγορά εισιτηρίων διαρκείας καλεί η Ερασιτεχνική τους Ενωσίτες οπαδούς, μετά την επιτυχία της κατάκτησης του Σούπερ Καπ.

"Τα εισιτήρια διαρκείας της υπερπρωταθλήτριας ΑΕΚ τιμώνται ΜΟΝΟ 50 Ευρώ και συμπεριλαμβάνουν ΟΛΟΥΣ τους αγώνες στην Ελλάδα (Πρωτάθλημα και Κύπελλο) και στην Ευρώπη. Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται καθημερινά στα γραφεία της ομάδας μας στην Λεωφόρο Δεκελείας 138-140 στη Νέα Φιλαδέλφεια από τις 10 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα (τηλέφωνο επικοινωνίας 210 2584583. Καθημερινά (εκτός Σαββατοκύριακου).

Μην αφήνετε την μεγάλη αυτή προσπάθεια αβοήθητη. Η ΑΕΚ σας έχει ανάγκη. Αγκαλιάστε το Γυναίκειο τμήμα Βόλεϊ και πάμε μαζί να κατακτήσουμε ξανά την κορυφή... Καλούμε όλους τους φίλους της Ένωσης να δώσουν βροντερό παρών το Σάββατο στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας κόντρα στο Ρέθυμνο στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος. Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να προμηθευτείτε το διαρκείας σας πριν τον αγώνα και για όλη την σεζόν...", αναφέρει το δελτίο Τύπου της Μάνας ΑΕΚ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags