Facebook Pixel Ο Ιβάν και τα ρούβλια της Ροστόφ
| 2012-10-09 08:42:00

Ο Ιβάν και τα ρούβλια της Ροστόφ

Ο Ιβάν και τα ρούβλια της Ροστόφ

Το δάνειο που χορήγησε τον περασμένο Απρίλιο στη ρωσική ομάδα ο Ιβάν Σαββίδης και οι κινήσεις για την αποπληρωμή του.
 

Ένα θέμα που απασχολεί το ρωσικό Τύπο είναι η διεκδίκηση από πλευράς Ιβάν Σαββίδη ποσού που φθάνει τα 17,5 εκ. ρουβλια (περίπου 430.000 ευρώ) από την ομάδα της Ροστόφ. Πρόκειται για ποσό που είχε δανείσει τον περασμένο Απρίλιο στο ρωσικό σύλλογο προκειμένου να αντιμετωπίσει τα προβλήματα πληρωμής των ποδοσφαιριστών. 

Η Ροστόφ ελέγχεται κατά 93.4% από την κυβέρνηση της περιοχής η οποία μέσω του αντικυβερνήτη Σεργκέι Γκορμπάν απευθύνθηκε στον 53χρονο επιχειρηματία για βοήθεια. "Ήταν δάνειο και όχι φιλανθρωπία και θα πρέπει να επιστραφεί" δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος θα έπρεπε να είχε ήδη πάρει πίσω τα οφειλόμενα, αφού η σχετική διορία ήταν μέχρι τις 31 Αυγούστου. 

Το ποσό που είχε δανείσει ήταν 15 εκ. ρούβλια (περίπου 370.000 ευρώ) και με τους τόκους ζητά πίσω 17.5 εκ. Ο ομογενής επιχειρηματίας θέλει να ακολουθήσει τη νομική οδό, αφού οι επιστολές που στάλθηκαν στο σύλλογο του Ροστόφ για διευθέτηση του χρέους δεν βρήκαν ανταπόκριση. 

Από την πλευρά της ρωσικής ομάδας δεν γίνεται κανένα σχόλιο επισήμως. "Πρόκειται για οικονομικό θέμα και άρα είναι ετιαρικό μυστικό. Ως εκ τούτου δεν πρόκειται να γίνει κανένα σχόλιο" τονίστηκε από το γραφείο Τύπου. 

Σύμφωνα πάντως με τα ρεπορτάζ του ρωσικού Τύπου, οι μέτοχοι του συλλόγου θέλουν να κάνουν διαπραγμάτευση με τον Ιβάν Σαββίδη, προτείνοντάς του κάποια άλλα κίνητρα προκειμένου να επιτευχθεί μία άλλου Τύπου συμφωνία. Δεν είναι αρνητικός να συναινέσει, αρκεί να υπάρχει ξεκάθαρη συμφωνία.

Πηγή: olapaok.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags