Facebook Pixel Τα "σκάει" ο Ιβάν για μεταγραφές;
| 2012-10-09 11:56:00

Τα "σκάει" ο Ιβάν για μεταγραφές;

Τα "σκάει" ο Ιβάν για μεταγραφές;

Πώς ο Ιβάν Σαββίδης ανεβάζει τον πήχη των προσδοκιών στον ΠΑΟΚ και τι διεμήνυσε στους Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη για τη μεταγραφική ενίσχυση.
 

Τη διάθεσή του να ενισχύσει την ομάδα με ποιοτικούς παίκτες που θα ανεβάσουν την ποιότητά της, φανέρωσε ο Ιβάν Σαββίδης στην πρώτη επίσκεψή του στην Ελλάδα ως μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στις συνομιλίες του με τους Βρύζα, Γεωργιάδη και Δώνη.

Μάλιστα, ζήτησε τις εισηγήσεις, κυρίως του προπονητή της ομάδας, για παίκτες που θα την ενισχύσουν στην προσπάθειά της να αναρριχηθεί όσο πιο ψηλά γίνεται. Αυτό έγινε άμεσα και έτσι εδώ και εβδομάδες ο μεγαλομέτοχος της ομάδας έχει στα χέρια του λίστα με υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους.

Όπως ήδη έχει γίνει γνωστό, ο ΠΑΟΚ ψάχνει για τον Γενάρη στόπερ και μεσοεπιθετικό. Αυτό που σήμερα αποκαλύπτεται είναι ότι ο Σαββίδης δεν έβαλε κανένα χρηματικό όριο για τους προτεινόμενους παίκτες. Ζήτησε να του υποδειχθούν ποδοσφαιριστές, χωρίς οι επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του ΠΑΟΚ να λάβουν υπόψη τους το οικονομικό.

Αυτό δείχνει ότι είναι ιδιαίτερα "ζεστός" με την ομάδα και θεωρείται, βέβαιο, ότι στις επόμενες μεταγραφικές περιόδους θα ενισχύσει την νέα ομάδα του "Δικεφάλου" με ποδοσφαιριστές που θα την προσδώσουν μεγαλύτερη ποιότητα.

Πηγή: olapaok.gr
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags