Facebook Pixel Την άρπαξε από τα ...μαλλιά
| 2012-10-09 13:08:00

Την άρπαξε από τα ...μαλλιά

Την άρπαξε από τα ...μαλλιά

Μετά από καιρό ο Ζεσουάλντο Φερέιρα και οι παίκτες του έχουν λόγο για να χαμογελούν. Γράφει ο Νίκος Τζουάννης.

Η καλή παρουσία του Παναθηναϊκού απέναντι στην Τότεναμ δεν ήταν απλά μια ...φωτοβολίδα και η σοβαρή εμφάνιση του Τριφυλλιού στην Ξάνθη (ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο) μοιάζει με μια ζεστή ηλιαχτίδα...

Μέσα σε λίγες ημέρες άλλαξαν πολλά στο στρατόπεδο των Πρασίνων. Κυρίως η ψυχολογία της ομάδας... Επανήλθε το πάθος και η θέληση, οι παίκτες του Παναθηναϊκού πίστεψαν στις δυνατότητες τους και ο Χριστοδουλόπουλος άρπαξε την ευκαιρία από τα ...μαλλιά.

Όχι, δεν θα ασχοληθούμε με ...τρίχες, μόδα και ...χτενίσματα. Για ποδόσφαιρο μιλάμε και ο Λάζαρος ήταν στα Πηγάδια ο ενορχηστρωτής και ...εκτελεστής της πράσινης συμφωνίας νίκης... Από την αρχή της σεζόν έχει κληθεί να αναλάβει ηγετικό ρόλο στο Τριφύλλι και ανταποκρίνεται πλήρως στα νέα του καθήκοντα... Βρέθηκε και σε περίοδο ντεφορμαρίσματος, όμως δεν ήταν ο μοναδικός... Αν εξαιρέσουμε τον MVP Καρνέζη, τον σταθερό Βύντρα, τον φιλότιμο Βιτόλο και τον ορεξάτο Σισοκό, ουδείς άλλος από τους ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού δεν έκανε τη διαφορά τον τελευταίο αγωνιστικό μήνα...

Χρειαζόταν ένα... κλικ για να πάρει μπροστά η ...μηχανή, η ισοπαλία με την Τότεναμ ήταν το απαραίτητο τονωτικό και ο Παναθηναϊκός μετά από αρκετό καιρό θύμισε και πάλι... Παναθηναϊκό και μετρά μόνο κέρδη!

Ο Καρνέζης αποδεικνύει κάθε φορά πως είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας τερματοφύλακας, ο νεαρός Τριανταφυλλόπουλος εντυπωσιάζει με την ωριμότητα που βγάζει στο παιχνίδι του, ο Σεϊταρίδης συνεχίζει σε ...υψηλούς ρυθμούς, ο Βύντρα ακόμα και ως αμυντικός χαφ(!!!) είναι πολύτιμο εργαλείο για κάθε ομάδα, ο Σισοκό διαθέτει ποιότητα και απλά του λείπει η ...ουσία, ο Ζέκα θυμήθηκε τον καλό του εαυτό, ο Βιτόλο βοήθησε σημαντικά την ομάδα του και ο Φερέιρα βγήκε κερδισμένος από τα ...ρίσκα του.

Ίδιοι παίκτες είναι, ίδιος και ο προπονητής, άλλη όμως η διάθεση και η εικόνα... Και μερικές φορές στο ποδόσφαιρο, οι λεπτομέρειες είναι που κάνουν τη διαφορά.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags