Facebook Pixel "Ψήνεται" για ΠΑΟΚ η Πατουλίδου
| 2012-10-09 16:38:00

"Ψήνεται" για ΠΑΟΚ η Πατουλίδου

"Ψήνεται" για ΠΑΟΚ η Πατουλίδου

Ανοιχτή στο ενδεχόμενο να αναλάβει ρόλο στον ΠΑΟΚ αν της ζητηθεί κάτι τέτοιο, εμφανίστηκε η Βούλα Πατουλίδου.

Αναλυτικά, όσα είπε στο "Libero 107.4":

Για την σχέση της με τον νέο ιδιοκτήτη του ΠΑΟΚ: «Γνωρίζω τον Ιβάν Σαββίδη. Πριν από κάποια χρόνια είχαμε επαφές και συζητήσεις. Η κοινή μας ποντιακή καταγωγή μας ενώνει κι είναι η βάση μας. Πάντως πρόσφατα δε συναντηθήκαμε. Με κάποιους άλλους συνεργάτες του μίλησα λίγο, αλλά θα φανεί στο μέλλον τι θα γίνει. Κατά καιρούς έχουν έρθει πρόεδροι που ήθελαν να επενδύσουν στον ΠΑΟΚ, αλλά δεν μπόρεσαν ή δεν τους άφησαν. Ο κ. Σαββίδης θα πρέπει να σπάσει τον κλοιό των ατομικών συμφερόντων προκειμένου να προχωρήσει με επιτυχία η ομάδα».

Για το πώς θα αντιμετώπιζε ενδεχόμενη πρόταση για συνεργασία: «Αν χρειαστεί να βοηθήσω, βεβαίως θα το πράξω. Αν χρειαστεί συμπαράσταση και σύμπραξη, θα ήταν ευθυνόφοβο να αρνηθείς. Όταν θέλει κάποιος να ανεβάσει την ομάδα, αυτήν που τον συνδέει με μια ολόκληρη ιστορία και κοινές καταγωγές και καταβολές, πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Σίγουρα δεν μπορώ να βοηθήσω από τη θέση τού ρέφερι ή τού προπονητή. Υπάρχουν κι άλλοι χώροι που έχω εμπειρία. Εγώ το βλέπω αυτό ως μια ευθύνη, στην οποία δεν μπορώ να βγάλω την ουρά μου απέξω».

Για τις επιδράσεις της ενασχόλησης του Σαββίδη στον ΠΑΟΚ: «Μακάρι ο Ιβάν Σαββίδης να παρασύρει με την επένδυσή του κι άλλους συλλόγους. Δε θέλω να ξέρω ότι στην εκκίνηση, στην περίπτωσή μας ο Ολυμπιακός, ξεκινάει με δύο μέτρα διαφορά. Ούτε είναι σωστά να τρέξεις χωρίς να γνωρίζεις που είναι ο τερματισμός, δε θα τερματίσεις ποτέ. Ο κ. Σαββίδης φαίνεται ότι γνωρίζει που είναι ο τερματισμός».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags