Facebook Pixel Προπονούν τους επόμενους πρωταθλητές πόκερ!
| 2012-10-10 21:55:00

Προπονούν τους επόμενους πρωταθλητές πόκερ!

Προπονούν τους επόμενους πρωταθλητές πόκερ!

Το 2008 το παγκόσμιο πρωτάθλημα πόκερ εισήγαγε έναν νέο θεσμό, τους November 9: το κεντρικό τουρνουά της διοργάνωσης, αυτό που αναδεικνύει τον παγκόσμιο πρωταθλητή του πόκερ κάθε χρονιά, διακόπτεται τον Ιουλίου στο τελικό τραπέζι για περίπου 3 μήνες. Συνεχίζεται το Νοέμβριο, όταν οι 9 υποψήφιοι παγκόσμιοι πρωταθλητές πόκερ κάθονται ξανά στο τελικό τραπέζι και παίζουν για μια μοναδική διάκριση.

Φέτος, λόγω των προεδρικών εκλογών στις Ηνωμένες Πολιτείες, το τελικό τραπέζι του παγκοσμίου πρωταθλήματος πόκερ θα διεξαχθεί λίγο νωρίτερα, στα τέλη Οκτωβρίου. Αυτό όμως δε σταμάτησε τους φετινούς υποψήφιους πρωταθλητές από την προετοιμασία τους.

Μάλιστα, έχουν προσλάβει γνωστά ονόματα από το χώρο του πόκερ για να τους βοηθήσουν.

Ο chip leader του τελικού τραπεζιού, Jesse Sylvia, αποκάλυψε πως προσέλαβε την Vanessa Selbst για του δώσει τα φώτα της και να αποκτήσει ακόμα μεγαλύτερο προβάδισμα από τους αντιπάλους του.

Και ο Russell Thomas, όμως, έχει κάνει σκληρή προετοιμασία για το τελικό τραπέζι, προσλαμβάνοντας τον Jason Somerville ως προπονητή του.

Ο Somerville, μάλιστα, έχει πάρει πολύ ζεστά το θέμα της προετοιμασίας και έχει δημιουργήσει και βίντεο στο οποίο μιλάει για την προετοιμασία του Thomas, o οποίος βρίσκεται τέταρτος σε μάρκες.


Δείτε το βίντεο ή παρακολουθείστε τα επεισόδια του φετινού WSOP σε βίντεο

PokerLobbygr.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags