Facebook Pixel Tι θα κάνει χωρίς τον Ιμπαγάσα;
| 2012-10-11 09:54:00

Tι θα κάνει χωρίς τον Ιμπαγάσα;

Tι θα κάνει χωρίς τον Ιμπαγάσα;

Τι λένε οι αριθμοί του Αργεντινού που θα λείψει ένα μήνα. Μπορεί ο Μασάντο να τον καλύψει;

Για περίπου ένα μήνα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός των υπηρεσιών του Αριέλ Ιμπαγάσα, του ποδοσφαιριστή δηλαδή που βάσει αριθμών είναι ο κορυφαίος του στο πρωτάθλημα. Στις πλάτες του Μασάντο πέφτει το βάρος της αναπλήρωσής του, με τον Πορτογάλο να έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να δείξει πως αγωνίζεται καλύτερα στον άξονα. Διαβάστε τι λένε οι αριθμοί.

Σύμφωνα με όσα γράφει η «SportDay», ο Ιμπαγάσα στις πρώτες έξι αγωνιστικές είναι ο παίκτης με τις περισσότερες πάσες συνολικά (104), με τον Μοντέστο να ακολουθεί από απόσταση με 37, ενώ πιο πίσω είναι ο Μανιάτης με 36 και ο Μασάντο με 32.

Σε ό,τι αφορά τα γεμίσματα, ο Αργεντινός προηγείται με 18/35, ενώ ο Μασάντο έχει 7/32 και στις ασίστ ο Ιμπαγάσα έχει βγάλει 4 (με τις τρεις να γίνονται γκολ) και ο Πορτογάλος έχει δύο.

Στο νέο του ρόλο, τον οποίο γνωρίζει καλά, ο Μασάντο θα έχει την ευκαιρία να βελτιώσει τα νούμερά του, κυρίως όμως, να βοηθήσει τον εαυτό του και την ομάδα κάνοντας ένα μεγάλο παιχνίδι στις επόμενες αγωνιστικές.

Εκτός βέβαια του Πορτογάλου, οι αριθμοί φανερώνουν πως πέρα του Μασάντο και άλλοι παίκτες πρέπει να ανέβουν και να συνεισφέρουν περισσότερα στον τρόπο που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός.

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags