11/10/12 - 11:30

Δεν αφήνουν τον Μάρα να πάρει πτυχίο!

Δεν αφήνουν τον Μάρα να πάρει πτυχίο!
51.611views

Μετάλλια στον τοίχο του έχει κρεμάσει πολλά ο Βλάσης Μάρας, αυτό όμως που δεν πρόκειται να κρεμάσει σύντομα είναι το …πτυχίο από τα ΤΕΦΑΑ!

Όπως δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο» ο Έλληνας πρωταθλητής, χθες πληροφορήθηκε από τον πρύτανη της σχολής πως δεν είναι δυνατό να ολοκληρώσει τις σπουδές του, καθώς ο καθηγητής που ήταν υπεύθυνος για την προπονησιολογία συνταξιοδοτήθηκε!

«Δηλαδή, δεν θα αντικατασταθεί για να συνεχίσουμε στο πέμπτο έτος; Τόσα χρόνια θα πάνε χαμένα;», διερωτήθηκε ο Βλάσης Μάρας όταν άκουσε πως ο καθηγητής που ήταν υπεύθυνος για το πρακτικό κομμάτι (προπονησιολογία) συνταξιοδοτήθηκε, για να λάβει την απάντηση από τους αρμόδιους: «Δεν παίρνουμε την ευθύνη εμείς. Δεν δύναται να φέρουμε κάποιον αποσπασμένο στη θέση του. Αν θέλετε να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας μπορείτε να απευθυνθείτε στο υπουργείο Παιδείας. Διαφορετικά… αλλάξτε ειδικότητα!».

Στη συνέχεια, ο… απορημένος Βλάσης Μάρας δήλωσε στον «Ελεύθερο Τύπο»: «Είμαστε περίπου 14 φοιτητές στη συγκεκριμένη ειδικότητα και μένουμε πλέον ξεκρέμαστοι. Δεν γνωρίζω καν αν θα πρέπει να ξεκινήσουμε πάλι από την αρχή σε διαφορετικό τομέα ή να περιμένουμε να δοθεί λύση».

Πηγή: sport-fm.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Δείτε όλες τις αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο sportdog.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ