Facebook Pixel Toυ έδωσαν και άδεια!
| 2012-10-11 13:41:00

Toυ έδωσαν και άδεια!

Toυ έδωσαν και άδεια!

Δεν φτάνει που ο Σο παραμένει εκτός δράσης, πήγε και στη Γαλλία με άδεια για μία εβδομάδα - Μία εβδομάδα εκτός ο Χριστοδουλόπουλος, 15 μέρες ο Βύντρα.

Θλάση μεταξύ πρώτου και δεύτερου βαθμού στον αριστερό δικέφαλο μηριαίο μυ έχει υποστεί ο Λουκάς Βύντρα όπως έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις και θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία, ενώ αναμένεται να επιστρέψει στον κανονικό ρυθμό προπονήσεων σε 15 – 20 ημέρες.

Από την άλλη ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος διαπιστώθηκε ότι έχει υποστεί μυϊκή κάκωση πρώτου βαθμού στον αριστερό τετρακέφαλο. Θα ακολουθήσει ειδική θεραπεία και θα μείνει εκτός πλήρους ρυθμού προπονήσεων για περίπου μία εβδομάδα.

Στη σημερινή προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο της Παιανίας, οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού έκαναν ζέσταμα, στη συνέχεια επιδόθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας σε μικρές εστίες και ολοκλήρωσαν το πρόγραμμα με δίτερμα. Ατομικά προπονήθηκαν οι Πίντο, Μπουμσόνγκ, Κουίνσι και Βιτόλο, ενώ οι Βύντρα και Χριστοδουλόπουλος υποβλήθηκαν σε θεραπεία.

Ο Σο απουσίαζε με ειδική άδεια προκειμένου να παρευρεθεί για μία εβδομάδα στη Γαλλία για προσωπικούς και οικογενειακούς λόγους. Στον ποδοσφαιριστή χορηγήθηκε ειδικό πρόγραμμα εκγύμνασης για το διάστημα της εκεί παραμονής του.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags