Facebook Pixel Μειώνει την ποσότητα, για να κερδίσει σε ποιότητα
| 2012-10-12 09:44:00

Μειώνει την ποσότητα, για να κερδίσει σε ποιότητα

Μειώνει την ποσότητα, για να κερδίσει σε ποιότητα

Ξαφνιάστηκε ο Έβαλντ Λίνεν με την εικόνα των 35 παικτών στα αποδυτήρια και σκοπεύει να μειώσει το αριθμό τις επόμενες ημέρες για να γίνεται καλύτερη δουλειά.

Τα αποδυτήρια στα Σπάτα έχουν 32 θέσεις. Οι παίκτες της ΑΕΚ που ήταν σήμερα στα αποδυτήρια ήταν 35, με έξι παίκτες να μοιράζονται τρεις θέσεις για να βολευτούν όλοι (λείπει και ο τραυματίας Καλογερής που δεν κάνει θεραπεία στα Σπάτα).

Ο Έβαλντ Λίνεν μόλις μπήκε στα αποδυτήρια να μιλήσει στην ομάδα …ξαφνιάστηκε βλέποντας την εικόνα με τους 35 παίκτες, όσο και αν γνώριζε το ρόστερ με την μελέτη των προηγούμενων ημερών.

Ο Γερμανός τεχνικός συζητώντας και με τον Ανδρέα Δημητρέλο του τόνισε ότι πρέπει να μειωθεί ο αριθμός των παικτών που κάνουν την προπόνηση. Σίγουρα να κατέβει ο αριθμός κάτω από τους 30 και πιθανόν να υπάρχει ένα γκρουπ που θα προπονείται ξεχωριστά και δεν θα υπολογίζεται στα βασικά πλάνα του Λίνεν.

Ο Γερμανός τεχνικός θέλει μικρότερο αριθμό παικτών στη βασική προπόνηση για να έχει ποιότητα, η προπόνηση να έχει ουσία και να μην γίνεται απλά για να …χωρέσουν όλοι αυτοί οι παίκτες.

Έτσι, οι προπονήσεις των επόμενων ημερών και το φιλικό του Σαββάτου θα έχουν χαρακτήρα "εξετάσεων" για τους παίκτες της ΑΕΚ.

Πηγή: aek365.com

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags