Facebook Pixel Στη δεκάδα των σεξουαλικά ενεργών οι Έλληνες
| 2012-10-12 10:56:00

Στη δεκάδα των σεξουαλικά ενεργών οι Έλληνες

Στη δεκάδα των σεξουαλικά ενεργών οι Έλληνες

Τρεις στους τέσσερις ανθρώπους παγκοσμίως κάνουν σεξ τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα, σύμφωνα με πρόσφατη δημοσκόπηση γνωστής εταιρίας προφυλακτικών.

Την πρωτιά κατέχει η Νότια Αμερική, με το 85% του πληθυσμού να κάνει  σεξ επί εβδομαδιαίας βάσεως, ενώ  με μεγάλη διαφορά ακολουθεί στη  δεύτερη θέση η Αφρική (72%), έπειτα η Ευρώπη (71%) και η Ασία (70%).
 
Η  Βόρεια Αμερική έρχεται τελευταία στην κατάταξη, καθώς μόνο το 56% των ερωτηθέντων απάντησε πως κάνει σεξ κάθε εβδομάδα.

Όσον αφορά στην Ευρώπη, αξίζει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο ποσοστό των Ελλήνων (80%) δήλωσε πως κάνει σεξ τουλάχιστον μια φορά την εβδομάδα, γεγονός που κατατάσσει την Ελλάδα στην πρώτη δεκάδα της παγκόσμιας κατάταξης.
 
Στη Νότια Αμερική, οι Κολομβιανοί  φαίνεται να είναι ο πιο σεξουαλικά ενεργός λαός, με το 89% αυτού να δηλώνει  πως κάνει σεξ σε εβδομαδιαία βάση. Ομοίως, υψηλές επιδόσεις επιτυγχάνονται από τους Ρώσους και τους Ινδονήσιους (88%), ενώ υψηλά στη λίστα βρίσκονται και οι Πορτογάλοι (85%).
 
Στον αντίποδα συναντάμε τους Βρετανούς (55%) και τους Καναδούς (56%), ενώ οι Ιάπωνες φαίνεται να κατέχουν την  τελευταία θέση στη λίστα, καθώς  μόλις το 27% των ερωτηθέντων απάντησε πως κάνει σεξ με αυτή τη συχνότητα.

Πηγή: sirina.tv
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags