Facebook Pixel Προκλητική παράσταση από τη Χρυσή Αυγή!
| 2012-10-12 12:14:00

Προκλητική παράσταση από τη Χρυσή Αυγή!

Προκλητική παράσταση από τη Χρυσή Αυγή!

Με το "Κόρπους Ηρώδης" όπου υποδύεται και τον Ηρώδη που αναζητά βρέφη σε παιδικούς σταθμούς και τον υπερασπιστή του Ιησού, γιόρτασε ο βουλευτής Παναγιώταρος την Παγκόσμια Ημέρα του Χρυσαυγίτη.

Αντιδράσεις αναμένεται να προκαλέσει η παράσταση street theatre του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, που με ένα πολυπρόσωπο θίασο στον οποίο συμμετέχουν δυνάμεις των ΜΑΤ, παραθρησκευτικές οργανώσεις και μέλη του ελληνικού κοινοβουλίου, επιχειρεί να επαναφέρει την άγρια ισλαμική γοητεία του Χριστιανισμού. Μια γοητεία που τείνει να εξαφανιστεί λόγων του σύγχρονου πολιτισμού και της ανοχής των άλλων απόψεων την οποία διακηρύσσει.

Το συγκεκριμένο έργο, έχει παρουσιαστεί με μεγάλη επιτυχία σε πολλές χώρες του Μουσουλμανικού κόσμου. Επιτυχία δικαιολογημένη, αν σκεφτεί κανείς ότι η παράσταση βοηθάει τις υστερικές μειοψηφίες να επιβάλλουν με βίαιο τρόπο την θέλησή τους, αφού ως γνωστόν, το να έχεις άποψη και να μην επιχειρείς να την διαδώσεις ώστε να την ασπαστούν όλοι, αφαιρεί όλη τη χαρά.

Έτσι, αν και η παράσταση χρησιμοποιεί προκλητική γλώσσα, με ιδιαίτερα περιγραφικά σεξουαλικά υπονοούμενα, παραδόξως, συναντά την πλήρη επιδοκιμασία του συντηρητικού κοινού, που μάλλον βρίσκει ευκαιρία να ξεσπάσει και να απελευθερωθεί με το μεσαιωνικό lifestyle, χωρίς ενοχές.

Πηγή: protagon.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags