Facebook Pixel Πάει για πρόεδρος ή για πρωθυπουργός;
| 2012-10-12 15:45:00

Πάει για πρόεδρος ή για πρωθυπουργός;

Πάει για πρόεδρος ή για πρωθυπουργός;

Ο Ιβάν Σαββίδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ωστόσο στη συνέντευξη Τύπου αναλώθηκε πολλή ώρα σε εξωαθλητικά και πολιτικά θέματα...

Ο ισχυρός άνδρας του "δικέφαλου" του Βορρά μίλησε για το πώς θέλει να δει την ομάδα του στο άμεσο μέλλον, την επιθυμία να φτιάξει γήπεδο και, κυρίως, να δει τον ΠΑΟΚ να κατακτά την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα. Σε μία συνέντευξη που έφτασε τις 2 ώρες, ο ομογενής επιχειρηματίας αναφέρθηκε και σε πολλά θέματα που δεν έχουν σχέση με τον σύλλογο.

Τουλάχιστον, όχι άμεση. Από την επιστολή του Απόστολου Παύλου και τη Μέρκελ, μέχρι τον Ερντογάν και την πιθανότητα να ασχοληθούν με τον ...ελληνικό σιδηρόδρομο οι Ρώσοι επενδυτές, η βαλίτσα έχει πάει πολύ μακριά από τον ΠΑΟΚ.

Η εικόνα και μόνο του Σαββίδη στη συνέντευξη Τύπου και η χωροταξική διάταξη των θέσεων των δημοσιογράφων, παρέπεμπαν περισσότερο σε ...αρχηγό κόμματος που μιλούσε σε πολιτικούς συντάκτες και λιγότερο στις γνωστές συνεντεύξεις Τύπου που δίνουν πρόεδροι ομάδων. Ίσως για αυτόν το λόγο οι δημοσιογράφοι που κάλυψαν τη συνέντευξη Τύπου και ασχολούνται με πολιτικά θέματα σε εφημερίδες και λοιπά Μέσα, ήταν περισσότεροι από τους αθλητικούς ρεπόρτερ!

Ο Σαββίδης, πάντως, έδωσε το στίγμα του με όσα σχολίασε, για το παρόν και το μέλλον της ΠΑΕ. Όταν, για παράδειγμα, κάνει γνωστό σε όλους πως δεν θα γίνει άμεσα μεγάλη μεταγραφή, επειδή ο ΠΑΟΚ πρέπει να δώσει πολλά χρήματα σε πρόστιμα... Ξεκάθαρες οι τοποθετήσεις του Ιβάν και καλό θα είναι όσα είπε ο ομογενής επιχειρηματίας να καθίσουν να τα κατανοήσουν καλά οι οπαδοί του "δικέφαλου" του Βορρά και όχι μόνο...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags