Facebook Pixel Ο... ιός της FIFA
| 2012-10-12 22:57:00

Ο... ιός της FIFA

Ο... ιός της FIFA

Το περίφημο «Virus FIFA» απειλεί και πάλι τα μεγάλα clubs της Ευρώπης που δάνεισαν τα αστέρια τους στις Εθνικές, με τη Ρεάλ να έχει τους περισσότερους διεθνείς...

Οι Ισπανοί έχουν υιοθετήσει έναν όρο για να αναφέρονται στο πρόβλημα των πολλών αγώνων των Εθνικών συγκροτημάτων και τα προβλήματα που αυτοί κατόπιν επιφέρουν στους συλλόγους: το φαινόμενο το ονομάζουν «Virus FIFA» (σ.σ.: Ιός FIFA). Αυτός η ποδοσφαιρική... ίωση λοιπόν χτυπάει κυρίως τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, όπου αγωνίζονται τα μεγαλύτερα αστέρια της υφηλίου. Την Παρασκευή λοιπόν εξαιτίας των προκριματικών για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, οι μεγάλοι σύλλογοι μεταβλήθηκαν για ακόμα μία φορά σε σκορποχώρι.


Αυτός που θα έχει τους λιγότερους παίκτες στη διάθεση του για να δουλέψει αυτές τις ημέρες είναι ο Ζοσέ Μουρίνιο. Η Ρεάλ έχει μοιράσει 16 διεθνείς, με τη Γιουβέντους και τις δύο ομάδες του Μάντσεστερ (Γιουνάιτεντ, Σίτι) να έχουν από 15. Μέσα στην σχετική 10άδα σε υψηλή θέση εμφανίζεται η Ζενίτ λόγω του ότι είναι η αιμοδότρια της Εθνικής Ρωσίας, αλλά και η... νεόπλουτη Παρί, με τη Μίλαν να μπαίνει ίσα ίσα πλέον στη λίστα.

Η σχετική 10άδα
Ρεάλ Μαρίτης (16)
Γιουβέντους (15)
Μάν. Γιουνάιτεντ (15)
Μάν. Σίτι (15)
Μπάγερν (14)
Μπαρτσελόνα (13)
Ζενίτ Αγ. Πατρούπολης (13)
Τσέλσι (13)
Παρί Σεν Ζερμέν (12)
Ντόρτμουντ (9), Μίλαν (9)

Πηγή: Gazzetta.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags