Facebook Pixel Να πάρουν χάπια για τις αϋπνίες;
| 2012-10-14 10:16:00

Να πάρουν χάπια για τις αϋπνίες;

Να πάρουν χάπια για τις αϋπνίες;

Φυσιολογικές χαρακτήρισε τις αντιδράσεις, σε δηλώσεις του, ο Ιβάν Σαββίδης μετά τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε, σχολιάζοντας ξανά πως κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους...

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη στα ΣΠΟΡ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ:

Ποιο κλίμα εισπράξατε από την πρώτη συναναστροφή σας με τον κόσμο του ΠΑΟΚ;

Είμαι προσωπικά πολύ ευχαριστημένοι από τον διάλογο που αναπτύχθηκε ο οποίος αποτέλεσε και άλλη μια απόδειξη, ότι για μένα και τους συνεργάτες μου έγινε το πρώτο απαραίτητο βήμα ώστε να γίνουμε και εμείς μέλη της μεγάλης και ιστορικής οικογένειας του ΠΑΟΚ. Ελπίζω ότι αυτή η συγγενική, πλέον, σχέση θα κρατήσει πάρα μα πάρα πολύ. Η συζήτηση που έγινε ήταν ακριβώς όπως συμβαίνει σε μία οικογένεια. Υπήρξαν γκρίνιες, αλλά και ενθουσιασμός. Νομίζω πως όλοι μας θα βγούμε κερδισμένοι αν αφήσουμε τα παλιά στο παρελθόν και αρχίσουμε μαζί να γράφουμε τις νέες σελίδες της ιστορίας του ΠΑΟΚ, που όλοι μας θέλουμε να ξαναθυμίσουν τις πιο ένδοξες στιγμές του.

Οι δηλώσεις προκάλεσαν εντύπωση και αναστάτωση στην Αθήνα και στο σύστημα. Ποιο είναι το σχόλιο σας;

Σε ό,τι αφορά τις αντιδράσεις για τις οποίες με ρωτάτε νομίζω πως καταρχάς είναι φυσιολογικές. Είπαμε ότι κατανοούμε ότι κάποιοι θα χάσουν τον ύπνο τους και αυτό δεν είναι δικό μας πρόβλημα. Ο ΠΑΟΚ, υπό τη νέα ηγεσία του, θα ασκήσει όλα τα δικαιώματα και τις δυνατότητες που έχει μια μεγάλη και ιστορική ομάδα, θα επιδιώξει την ισότιμη συμμετοχή του στη διεκδίκηση τίτλων και τροπαίων. Πού είναι το παράξενο; Και γιατί οι όποιες αντιδράσεις; ΠΑΟΚ και αδυναμία, ΠΑΟΚ και δεύτεροι ή τρίτοι ρόλοι, σας υπόσχομαι ότι στο εξής θα είναι έννοιες ασυμβίβαστες.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags