Facebook Pixel Η πρόκληση Δώνη λέγεται «Σαββίδης»
| 2012-10-14 11:20:00

Η πρόκληση Δώνη λέγεται «Σαββίδης»

Η πρόκληση Δώνη λέγεται «Σαββίδης»

Στην πρώτη του δημόσια τοποθέτηση το μόνο που δεν έκανε ο Ιβάν Σαββίδης ήταν να χαϊδέψει αυτιά. Ο μεγαλομέτοχος του «δικέφαλου» άσκησε δημόσια κριτική τόσο στον Ζήση Βρύζα και τον Γιώργο Δώνη όσο και στους φιλάθλους του ΠΑΟΚ, δείχνοντας ότι δεν «χαρίζεται».

Ο Σαββίδης ανέφερε συνεχώς το θέμα των καρτών στο παιχνίδι με τον Αρη και έριξε όλο το βάρος της ευθύνης στον τεχνικό του «δικέφαλου», για τον οποίον είπε ότι «κρίνεται καθημερινά». Στην ουσία, ο Ιβάν Σαββίδης οικειοθελώς δημοσιοποίησε μεγάλο μέρος όσων είχε ήδη πει στον προπονητή των «ασπρόμαυρων» το τελευταίο διάστημα. Πριν ακόμα εμπλακεί στα διοικητικά του ΠΑΟΚ ο Σαββίδης, ο Γιώργος Δώνης έβαζε ψηλά τον πήχη για τη φετινή σεζόν -δείχνοντας να έχει εμπιστοσύνη τόσο στον εαυτό του όσο και στο ρόστερ που διαθέτει- και δεν δίσταζε να το κάνει και με δηλώσεις του, κάτι που συνεχίστηκε ακόμα και μετά την ήττα-αποκλεισμό από τη Ραπίντ Βιέννης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ γνωρίζει ότι έχει την ευκαιρία, έχοντας στο πλευρό του έναν ισχυρό μεγαλομέτοχο, να δουλέψει με εξαιρετικό υλικό. Υπάρχει, όμως, μόνον ένας τρόπος να το καταφέρει. Εμμέσως πλην σαφώς, ο Ιβάν Σαββίδης ζητά από τον Δώνη ένα και μόνο πράγμα. Να τον πείσει ότι το αγωνιστικό του πλάνο είναι τέτοιο που μπορεί να φέρει στον ΠΑΟΚ επιτυχίες. Αυτό που καλείται να κάνει ο Δώνης μέχρι τον Ιανουάριο είναι να καταφέρει μέσω αποτελεσμάτων να «υποχρεώσει» τον μεγαλομέτοχο να βάλει... πιο νωρίς απ' όσο υπολογίζει το χέρι στην τσέπη.

Μπορεί ο Σαββίδης να είπε την ατάκα «και όλους τους παίκτες της Μπαρτσελόνα να φέρω, φέτος θα βγούμε δεύτεροι», όμως ο Δώνης καλείται να δώσει τον «δικό» του αγώνα προκειμένου να πείσει τον Σαββίδη ότι ο ΠΑΟΚ «παίζει κάπως» (όπως έγραψε ο Σαββίδης στον φάκελο που μοιράστηκε πριν από τη συνέντευξη Τύπου) και βάσει αυτού δικαιούται να ζητήσει το καλοκαίρι... όλη την Μπαρτσελόνα!

Πηγή: Goal

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags