Facebook Pixel Γαύρος από μικρός, Κωστάκη;
| 2012-10-15 08:12:00

Γαύρος από μικρός, Κωστάκη;

Γαύρος από μικρός, Κωστάκη;

"Ηρθα με την καρδιά μου στον Ολυμπιακό" και "ταιριάζει ο ψυχισμός μου με τους Ολυμπιακούς" δήλωσε ο Μανωλάς που θέλει να κάνει μια μεγάλη καριέρα στο Λιμάνι.

Διαβάστε αποσπάσματα της συνέντευξης του Κώστα Μανωλά στο "ΦΩΣ":

Για τον αν έχει συνειδητοποιήσει τους λόγους που ο Ολυμπιακός είναι ...μόνιμος πρωταθλητής: "Ναι. Εδώ υπάρχουν τα πάντα. Εσύ το μόνο που έχεις να σκεφτείς είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν όλες οι ανέσεις. Είμαι πιο άνετος. Δεν έχω το μυαλό μου να ασχολούμαι με οτιδήποτε άλλο".

Για το αν πήγε στον Ολυμπιακό με την καρδιά του: "Ναι, ήρθα με την καρδιά μου. Από εκεί και πέρα όμως πρέπει να τα μετράς όλα. Είσαι και επαγγελματίας και ειδικά όταν έχεις μία πρόταση από την μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας, δεν μπορείς να την αρνηθείς".

Για το χρονικό της έλευσής του στους Πειραιώτες: "Το συζήτησα με την οικογένειά μου. Να σας πως την αλήθεια ο κύριος Μαρινάκης είναι αυτός που με έπεισε. Είχαμε συναντηθεί με τον πατέρα μου, είχαμε μιλήσει και μου είπε ότι “σε θέλω στον Ολυμπιακό”. Μου είχε τονίσει ότι με θέλει στην ομάδα και όταν σου λέει ένας άνθρωπος άξιος σεβασμού, ότι σε θέλει στον Ολυμπιακό, τότε δεν το πολυσκέφτεσαι".

Για το τι θα ικανοποιούσε τον ίδιο στο τέλος της σεζόν: "Με το να τελειώσει πρώτη η ομάδα και να δεχτούμε το δυνατόν λιγότερα γκολ".

Για το αν ταιριάζει με τον ψυχισμό των Ολυμπιακών: "Ε, βέβαια. Μου άρεσε γενικά να είμαι από μικρός νικητής. Δεν ήθελα να χάνω με τίποτα και ποτέ".

Για το πρώτο πράγμα που του είπε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος: "«Ο,τι χρειαστείς θα είμαι δίπλα σου» μου είπε. «Καλώς ήρθες, σου εύχομαι καλή επιτυχία». Εγώ του είπα να έχει ταχεία ανάρρωση. Για μένα ο Αβραάμ είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας αμυντικός».

Για την Εθνική ομάδα: "Είναι στόχος κάθε ποδοσφαιριστή. Ευελπιστώ κάποια στιγμή, αν συνεχίζω να παίζω στον Ολυμπιακό, να κληθώ".

Για τον προπονητή που τον έχει σημαδέψει: "Ο κύριος Τσιώλης μου έδωσε την ευκαιρία να γίνω επαγγελματίας. Ο κύριος Μπάγεβιτς μου έδωσε την ευκαιρία να παίξω στην ΑΕΚ. Και ο κύριος Χιμένεθ την ευκαιρία να συνεχίσω να αγωνίζομαι, ενώ με κάλεσε και στην Ισπανία. Και ο κύριος Ζαρντίμ τώρα την ευκαιρία να παίξω στον Ολυμπιακό. Κάθε προπονητής έχει το δικό του ξεχωριστό κομμάτι στην καριέρα μου".

Για το αν είναι στοίχημα για τον ίδιο ο Ολυμπιακός: "Είναι πολλά περισσότερα...".

Για το μέλλον του και το εξωτερικό: "Εγώ έκανα το παραπάνω βήμα στην καριέρα μου, με την μεταγραφή μου στον Ολυμπιακό. Τώρα τι μπορεί να επακολουθήσει, κανείς δεν το γνωρίζει. Αν μπορέσω να δοκιμάσω την τύχη μου στο εξωτερικό μετά από κάποια χρόνια, θα ήθελα να συμβεί αφού κάνω καριέρα στον Ολυμπιακό".
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags