Facebook Pixel Ο Μπλάνκο θέλει ...Ελλάδα
| 2012-10-15 10:08:00

Ο Μπλάνκο θέλει ...Ελλάδα

Ο Μπλάνκο θέλει ...Ελλάδα

Την επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα επιθυμεί διακαώς ο Ίσμαελ Μπλάνκο, όπως διαβάζουμε σήμερα στη στήλη "Ο Τρελός του Χωριού".

Ο Αργεντινός επιθετικός έχει δει την καριέρα του να παίρνει την κατιούσα μετά την αποχώρησή του από την ΑΕΚ και δεν κατάφερε να καθιερωθεί ούτε στη Μόναχο 1860 στη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας.

Ο "Ζορό" φέρεται να μην έχει πείσει τον Ράινερ Μάουρερ και ο Γερμανός τεχνικός δεν τον υπολογίζει. Μάλιστα τα "λιοντάρια" προκειμένου να εξοικονομήσουν χρήματα φέρονται διατεθειμένα να τον παραχωρήσουν δανεικό με μόλις 350.000 ευρώ (το συμβόλαιό του λήγει το 2014).

Ο 29χρονος άσος έχει 10 εμφανίσεις με τη Μόναχο 1860, αλλά έχει σκοράρει μόνο μία φορά στο Κύπελλο. Μάλιστα στο πρωτάθλημα έχει παίξει όλα κι όλα 226 λεπτά.

Δεν τα είχε καταφέρει καλύτερα ούτε στη Λέγκια Βαρσοβίας (10 συμμετοχές, 2 γκολ) στην Πολωνία, ούτε στη Σαν Λουίς (15 συμμετοχές, 2 γκολ) στο Μεξικό. Επιδόσεις που …καμία σχέση δεν έχουν με εκείνες στη θητεία του στην ΑΕΚ, όπου είχε σε 167 εμφανίσεις 72 γκολ και 25 ασίστ.

Γιατί, λοιπόν, να μη θέλει να επιστρέψει στην Ελλάδα; Το ερώτημα, ωστόσο, είναι αν θα υπάρχουν προτάσεις…

Πηγή: SportDay

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags