Facebook Pixel Νίκη στη Σλοβακία και φύγαμε για Βραζιλία!
| 2012-10-15 10:38:00

Νίκη στη Σλοβακία και φύγαμε για Βραζιλία!

Νίκη στη Σλοβακία και φύγαμε για Βραζιλία!

Με στόχο τη νίκη που θα τη διατηρήσει σε τροχιά πρόκρισης στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, η Εθνική Ελλάδος πέταξε σήμερα το πρωί για τη Μπρατισλάβα, όπου αύριο Τρίτη (21:30) θα αντιμετωπίσει τη Σλοβακία.
 

Οι Έλληνες διεθνείς συγκεντρώθηκαν το πρωί της Δευτέρας στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" με την πτήση να είναι προγραμματισμένη για τις 11:00.

Σημειώνεται πως τόσο ο Φερνάντο Σάντος όσο και οι παίκτες του, δεν έκαναν δηλώσεις στους εκπροσώπους του Τύπου κάτι που άλλωστε είχαν καταστήσει σαφές από τις προηγούμενες ημέρες.

Ωστόσο στα "πηγαδάκια" τα οποία στήθηκαν με τους δημοσιογράφους, οι διεθνείς τόνισαν την αναγκαιότητα της νίκης, προκειμένου η ομάδα να μείνει "ζωντανή" στο κυνήγι της πρόκρισης για τα τελικά του Μουντιάλ της Βραζιλίας. Όλοι υποστήριξαν ότι πρώτα πρέπει να επικρατήσουν της Σλοβακίας και μετά να κοιτάξουν τον τελικό με τη Βοσνία.

Το ίδιο ισχύει και για τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ο οποίος θέλει οι παίκτες του να αποδώσουν σύμφωνα με τις δυνατότητές τους στο ματς της Τρίτης (16/10). Η εθνική θα προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Μπρατισλάβας στις 13:15 ώρα Ελλάδας, μετά από πτήση που θα έχει διάρκεια 2 ωρών και 15 λεπτών.

Αργά το απόγευμα είναι προγραμματισμένη η τελευταία προπόνηση του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος, πριν από τη μεγάλη μάχη της Τρίτης. Την αποστολή στην Μπρατισλάβα συνοδεύει και ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Σαρρής.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags