Facebook Pixel Αποθέωσε (ξανά) Φερέιρα ο Χουλκ!
| 2012-10-15 16:51:00

Αποθέωσε (ξανά) Φερέιρα ο Χουλκ!

Αποθέωσε (ξανά) Φερέιρα ο Χουλκ!

Ο Χουλκ δεν ξεχνάει τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, καθώς ο Πορτογάλος ήταν εκείνος που τον ανέδειξε στη Πόρτο και γι΄ αυτό το λόγο όπου σταθεί και όπου βρεθεί ευχαριστεί τον τεχνικό του Παναθηναϊκού!

Με τα 48,5 εκατ. ευρώ που ξόδεψε για χάρη του η Ζενίτ, ο Χουλκ εξελίχτηκε στην τρανταχτή μεταγραφή που έκλεισε το φετινό καλοκαιρινό παζάρι. Σε αυτό το πλαίσιο η ιστοσελίδα της FIFA έκανε ένα αφιέρωμα για την καριέρα του, παίρνοντας και μία συνέντευξη. Μεταξύ των όσων είπε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, συμπεριλήφθηκαν και ευχαριστίες προς τον Ζεοσυάλδο Φερέιρα, ο οποίος σύμφωνα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή, έπαιξε σημαντικό ρόλο στο να τα πάει τόσο καλά την τελευταία τετραετία.


«Επαιζα στην Ιαπωνία (3,5 χρόνια) και είπα στον ατζέντη μου ότι ονειρευόμουν να κάνω καριέρα στην Ευρώπη. Εκείνος μου ανέφερε τότε την προοπτική της Πόρτο, όπου πήγα και πέρασα μία εκπληκτική τετραετία στην καριέρα μου. Για να πετύχω όμως είχα την αμέριστη βοήθεια των προπονητών μου και περισσότερο του Ζεσουάλδο Φερέιρα! Ο Ζεσουάλδο με βοήθησε πάρα πολύ στο να προσαρμοστώ άμεσα και να εξελιχτώ στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Πάντομε μιλούσε μαζί μου και συζητούσαμε οποιοδήποτε πρόβλημα είχα εντός ή εκτός γηπέδου και γι αυτό τον ευχαριστώ πολύ!»

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 26χρονος διεθνής Βραζιλιάνος αναγνώρισε δημόσια την αξία του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού. Το έχει κάνει και σε άλλες συνεντεύξεις και κυρίως στις 27 Οκτωβρίου του 2010, όταν και έλαβε το βραβείο του κορυφαίο παίκτη της Πόρτο για τη σεζόν 2009-'10: («Θέλω να ευχαριστήσω όσους με βοήθησαν για να πάρω αυτό το βραβείο και πάνω απ' όλους τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος από την ημέρα που έχω βρεθεί στην ομάδα, έχει κάνει σπουδαία πράγματα για εμένα και με έχει βοηθήσει να γίνω καλύτερος ποδοσφαιριστής!»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags