Facebook Pixel Εβαλε τιμωρημένο παίκτη και η Κ-20 του ΠΑΟΚ!
| 2012-10-18 11:56:00

Εβαλε τιμωρημένο παίκτη και η Κ-20 του ΠΑΟΚ!

Εβαλε τιμωρημένο παίκτη και η Κ-20 του ΠΑΟΚ!

Οκτώ χρόνια μετά την περίπτωση Λουκά στο Tσάμπιονς Λιγκ, αυτή τη φορά η ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη, τον Στέλιο Κίτσιου!

Πολλές φορές η ιστορία επαναλαμβάνεται σαν… φάρσα και στον ΠΑΟΚ αυτή η ρήση επιβεβαιώθηκε, οκτώ χρόνια μετά. Μόνο που αντί για την πρώτη ομάδα, πρωταγωνίστρια αυτή τη φορά είναι η Κ-20 και αντί για τον Κύπριο Λιάσο Λουκά, ο παίκτης είναι ο Στέλιος Κίτσιου.

Μπερδευτήκατε; Η είδηση προέκυψε από το επίσημο σάιτ της Superleague η οποία αναφέρει: «Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 26/10/2012 και ώρα 13:00) την παρακάτω ομάδα στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος υποδομής Κ20.

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΟΚ (Κ20), Σ.Κίτσιου (ποδοσφαιριστή): διότι: «Ο ποδοσφαιριστής ΚΙΤΣΙΟΥ Σ. της εγκαλουμένης αναγράφηκε και αγωνίστηκε ως τακτικός στο Φ.Α. αντικανονικά (κόκκινη, 5 αγωνιστικές) με την ομάδα ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ, βάσει της υπ΄ αριθμ. 224/4-10-2012 απόφασης της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής» στον αγώνα των ομάδων ΠΑΟΚ-Πανθρακικός, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος υποδομής.

*Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 4, 5, 6, 10, 9 παρ. 2 και 26 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Τι σημαίνει αυτό σε… απλά ελληνικά; Ότι η ομάδα Κ-20 του ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε τιμωρημένο παίκτη (τον Στέλιο Κίτσιου) στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος υποδομών, στο οποίο επικράτησε 2-0 του Πανθρακικού.

Το... τρελό χρονικό!

Τι εκπληκτικό έχει συμβεί; Ο Κίτσιου αγωνίζεται βασικός στο ντέρμπι των «μικρών» απέναντι στον Αρη, στη νίκη 1-0, που έγινε στις 29 Σεπτεμβρίου, για την 5η αγωνιστική και αποβάλλεται με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 78'.

Στις 4 Οκτωβρίου, η Πειθαρχική Επιτροπή της SuperLeague ανακοινώνει την τιμωρία του Στέλιου Κίτσιου, που είναι 5 αγωνιστικές. Ο ΠΑΟΚ δεν τον χρησιμοποιεί στην εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΟΦΗ που ακολουθεί στις 6 Οκτωβρίου, για την 6η αγωνιστική (νίκη 2-1), αλλά τον βάζει κανονικά στην εξ' αναβολής αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό, η οποία διεξάγεται στις 13 Οκτωβρίου!

Οπως πριν από 8 χρόνια

Η ιστορία αυτή θυμίζει ό,τι συνέβη πριν από 8 χρόνια, όταν στην αρχή της σεζόν 2004-2005, ο ΠΑΟΚ του Αγγελου Αναστασιάδη χρησιμοποιεί στον πρώτο αγώνα του 3ης προκριματικού γύρου του Champions League ως αλλαγή τον Λιάσο Λουκά, ο οποίος δεν έχει το δικαίωμα καθώς ήταν τιμωρημένος, τρία χρόνια νωρίτερα, από την εποχή που αγωνίζονταν στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο «δικέφαλος» χάνει το ματς της Τούμπας στα χαρτιά με 3-0 (αγωνιστικά το είχε χάσει με 1-2) και στη ρεβάνς στο Ισραήλ γνωρίζει νέα ήττα με 1-0 και το όνειρο του «σεντονιού» μετατρέπεται σε εφιάλτης.

Πηγή: sentragoal.gr

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags