Facebook Pixel Τουλάχιστον είχε αγωνιστικό πλάνο
| 2012-10-21 11:31:00

Τουλάχιστον είχε αγωνιστικό πλάνο

Τουλάχιστον είχε αγωνιστικό πλάνο

Το αρνητικό σερί της ΑΕΚ στο φετινό πρωτάθλημα συνεχίζεται, αλλά τουλάχιστον σε μια "καυτή" έδρα, όπως η Τούμπα, η Ένωση έδειξε να έχει αγωνιστικό πλάνο και να το υποστηρίζει. Γράφει ο Μανώλης Βογιατζάκης.

Πολλοί θα κατηγορήσουν τον Λίνεν για το γεγονός ότι έστησε την ομάδα τόσο αμυντικά, ότι οι μεγάλες ομάδες δεν παίζουν έτσι κλπ κλπ... Μέχρι να δεχθεί το γκολ, όλοι οι παίκτες ήταν πίσω απ' την μπάλα και προσπαθούσαν να εκμεταλλευθούν το οποιοδήποτε λάθος των γηπεδούχων για να "χτυπήσουν" στην κόντρα. Στο α' ημίχρονο ο ΠΑΟΚ ήταν εντελώς ακίνδυνος και οι ποδοσφαιριστές του Λίνεν έδειχναν να πετυχαίνουν το στόχο τους. Ο σκοπός άλλωστε αγιάζει τα μέσα, όπως λέεει κι ο λαός. Και για να το πούμε διαφορετικά: "Με τα όπλα που έχεις πολεμάς". Όσο νωρίτερα το αντιληφθούμε όλοι αυτό, τόσο το καλύτερο.

Το αρνητικό που τελικά ίσως καταντάει και "εξοργιστικο" είναι ότι και πάλι στην πρώτη ευκαιρία του αντιπάλου, η ΑΕΚ δέχθηκε γκολ. Εξήγηση δεν μπορεί να δώσει κανένας γι' αυτό. Ούτε οι παίκτες, ούτε ο προπονητής, ούτε κανένας. Η αντίδραση πάντως της Ένωσης μετά το γκολ του Αθανασιάδη είναι ένα ακόμα στοιχείο που πρέπει να κρατήσουμε, αφού η ομάδα έδειξε ότι θα μπορούσε να πάρει αποτέλεσμα στην Τούμπα. Ο τρόπος παιχνιδιού βέβαια άλλαξε αναγκαστικά, αφού βρέθηκε πίσω στο σκορ και θα ήταν ανούσιο να συνεχίσει να περιμένει τον αντίπαλο.

Αν και εδώ που έχει φτάσει η κατάσταση σημασία έχει μόνο το αποτέλεσμα, πρέπει να σταθούμε στο ιδιαίτερα θετικό ντεμπούτο του Φέτση στην ενδεκάδα και στη μεσαία γραμμή. Έκοψε πολλές επιθετικές προσπάθειες του ΠΑΟΚ, προσπάθησε να μοιράσει στα πλάγια, δεν επηρεάστηκε από την ατμόσφαιρα και δικαίωσε το Λίνεν για την απόφασή του να τον ρίξει στα ...βαθιά.

Επίσης κατά τη γνώμη μου ο Φούντας θα μπορούσε να μείνει μέχρι το τέλος στο ματς, αφου με την ταχύτητά του δημιουργούσε προβλήματα στην αντίπλαη άμυνα, ενώ και ο Κορδέρο με το Λαγό είχαν αρκετά καλή απόδοση.

Πηγή: novasports.gr

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags